Ήπειρος

Η πραγματική κατάσταση… εντός έδρας

Off

Τη δυνατότητα και ευκαιρία παράλληλα να δει με τα ίδια του τα μάτια και να διαπιστώσει την πραγματική κατάσταση των αθλητικών υποδομών της περιοχής θα έχει κατά τη διήμερη επίσκεψή του στα Ιωάννινα, ο Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού. 
Ο κ. Ιούλιος Συναδινός θα βρεθεί αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή στην πόλη των Ιωαννίνων και το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του περιλαμβάνει επισκέψεις και επιθεώρηση μαζί με τεχνικά κλιμάκια σε αθλητικές υποδομές της ΓΓΑ στην περιοχή, συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, αλλά και μία ξεχωριστή, ανοιχτή συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης με παράγοντες και αθλητικούς φορείς και σωματεία που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν οι ίδιοι τα ζητήματα που τους απασχολούν στον κ. Συναδινό.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Σπ. Πάικας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Συναδινού τονίζοντας πως η επίσκεψη αποτελεί την πρώτη ανταπόδοση του χρέους της Επιτροπής Διοίκησης προς την τοπική κοινωνία για το έργο και τις ευθύνες που έχει αναλάβει.
Ο κ. Πάικας στάθηκε ιδιαίτερα στην συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου, καλώντας τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων να παρευρεθούν σε αυτήν.
Απέφυγε πάντως να οριοθετήσει τις βασικές προτεραιότητες της Επιτροπής Διοίκησης προς τη ΓΓΑ λέγοντας πως για όλα τα ζητήματα θα αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο που θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον Γενικό Γραμματέα.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Συναδινού έχει ως εξής:
Πέμπτη 20 Αυγούστου 
11:30 π.μ. – μεσημέρι: Επίσκεψη στους αθλητικούς χώρους ευθύνης 
Α. Πανηπειρωτικό  – Κλειστή Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων 
Β. Κλειστό γυμναστήριο – Κολυμβητήριο
Γ. Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες»
18:30 μ.μ.: Συνάντηση με το Δ.Σ. ΠΕΑΚΙ (και αναπληρωματικοί) στην αίθουσα συνεδριακού κέντρου Περιφέρειας Ηπείρου. 
20:30 μ.μ.: Ανοικτή συζήτηση με αθλητικούς φορείς και τους αθλητές-καθηγητές φυσικής αγωγής – προπονητές στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛΚΕΠΑ), Ν. Ζέρβα 28-30 (Στοά Σάρκα 2ος όροφος). Θέμα: Ζητήματα αρμοδιότητας Γ.Γ.Α., αθλητικός νόμος, αθλητικές εγκαταστάσεις.
Παρασκευή 21 Αυγούστου
10 π.μ.: Συνάντηση με Δήμαρχο Ιωαννιτών
11 π.μ.: Συνάντηση με Περιφερειάρχη
12: 30 π.μ.: Συνάντηση με ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Πανηπειρωτικό
13:30 π.μ.: Συνέντευξη τύπου στο Πανηπειρωτικό.

 

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου