Χωρίς κατηγορία

Ένας τουριστικός οδηγός για το Αεροδρόμιο

Off

Τον δικό του τουριστικό οδηγό απέκτησε το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, μέσα από κοινή πρωτοβουλία που ανέλαβαν η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, με τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Καταλυμάτων Ηπείρου, την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου, τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας κ. Σέρμπη και με την αμέριστη βοήθεια του αερολιμενάρχη κ. Μητσιμάρη.

Ο οδηγός αυτός βρίσκεται και είναι εύκολα προσβάσιμος και διαθέσιμος στον καθένα στην ιστοσελίδα www.ioanninaairport.eu και σχεδιάστηκε με γνώμονα τη γρήγορη και εύκολη περιήγηση, παρέχοντας στον επισκέπτη όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τη διαμονή τη μετακίνηση, την αναψυχή κι φυσικά τα δρομολόγια και τις ώρες πτήσεων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ειδικό τμήμα με ερωτήσεις και απαντήσεις, που αφορούν τα ειδικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την ασφαλή επιβίβαση στα αεροσκάφη. Μέσω συνδέσμων, μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί σε πραγματικό χρόνο για τις αφίξεις και αναχωρήσεις των αεροσκαφών, τις τιμές του συναλλάγματος και τις αεροπορικές εταιρείες που επιχειρούν από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Ιδιαίτερη σημασία έχει ο συμπεριλαμβανόμενος τουριστικός οδηγός του προορισμού, που ξεναγεί τον επισκέπτη στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, μέσα από μια γκαλερί φωτογραφιών, ξεκινώντας από τη λίμνη Παμβώτιδα και τους ορεινούς όγκους και φτάνοντας μέχρι τις κοντινές παραλίες, τον πολιτισμό, τις υπαίθριες δραστηριότητες και τη γαστρονομία.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Στ. Σιούτης η πρωτοβουλία αυτή είναι μία από τις πρώτες, εκείνων που θα ακολουθήσουν και θα έχουν ως στόχο την προσέλκυση εταιρειών χαμηλού κόστους από το εξωτερικό, την εγκατάσταση ελικοπτέρου διάσωσης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, την αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κρήτη και την αύξηση στο εμβαδόν της αίθουσας αφίξεων του αεροδρομίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν επίσης ο Λευτ. Ζαρκάδας με την ιδιότητα του προέδρου του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ιωαννίνων, ο Γεώρ. Κωστάκης, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου και ο Ευθύμιος Σέρμπης, ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας και σύμβουλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων επί αεροπορικών θεμάτων.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ