Αθλητικά

Μπορεί και να πάει για… βόλτα στον Βόλο!

Off

Όσο κι αν δε θέλει κανείς να το παραδεχθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο μυαλό όλων εκτός από τη σημερινή προπόνηση και την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο, βρίσκεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ ώστε να την επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που αφαιρέθηκαν πρωτοδίκως και… αδίκως.

Μόλις χθες, ο Άρης, πήρε τους έξι βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί με το CAS να δικαιώνει τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, που εξασφάλισαν έτσι και βαθμολογικά την είσοδό τους στην εξάδα και τα πλέι οφ.

Έτσι, απομένει ένα εισιτήριο για τρεις ομάδες τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, όμως δεν αποκλείεται από σήμερα κιόλας να κριθεί και το έκτο εισιτήριο, με τον ΠΑΣ να παίρνει σίγουρα θέση στα πλέι οφ, σε περίπτωση που η έφεση γίνει δεκτή.

Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση αφενός θα έχει αποκατασταθεί το δίκαιο, η ομάδα θα διατηρήσει τους βαθμούς που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο, με την αξία των παικτών, του προπονητή και του τεχνικού επιτελείου και η μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο εκτός έδρας, θα είναι μία τυπική διαδικασία.

Νέες απουσίες για Μεταξά

Η διαθεσιμότητα όλων των παικτών του ρόστερ πλην του Κόντε, στο παιχνίδι με τη Λαμία, ήταν μία εξαίρεση για τον Ηρ. Μεταξά που μέτρησε χθες τρεις απουσίες από την προπόνηση, με αυτήν του νεαρού Μορέιρα, να είναι σίγουρη και από το παιχνίδι του Βόλου, λόγω ίωσης. Απόντες επίσης χθες ήταν και οι Κάργας και Μπρένερ, για τους οποίους όμως η συμμετοχή στο παιχνίδι του Βόλου θα κριθεί σήμερα.

Το μήνυμα που περνούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ πάντως, είναι πως η ομάδα πηγαίνει στο Βόλο για έναν «τελικό», με μοναδικό στόχο τη νίκη που εκτός απροόπτου θα της εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ, ακόμη κι αν δεν επιστραφούν οι πέντε βαθμοί.

Τα σενάρια για τα πλέι οφ

Αν ο ΠΑΣ δεν πάρει τους πέντε βαθμούς από την Επιτροπή Εφέσεων και μείνει στους 34, με νίκη φτάνει τους 37, με τον Αστέρα να παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και να θέλει μόνο νίκη για να φτάσει τους 38 βαθμούς και να έχει πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΣ. Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ που έχει και αυτός 34 βαθμούς, υποδέχεται τον Απόλλωνα και σε περίπτωση νίκης θα ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ, με τους Γιαννιώτες όμως να έχουν καλύτερη διαφορά γκολ, αφού στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Μοναδική περίπτωση να διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, είναι να κερδίσει ο ΟΦΗ τον Απόλλωνα με … έξι γκολ διαφορά, ήτοι 6-0, 7-1, 8-2 και ούτω καθεξής.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ