Επικαιρότητα

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στην 8η Ταξιαρχία

Off

Τα ηνία της διοίκησης της 8ης Μηχανοποιημένς Ταξιαρχίας παρέδωσε χθες ο απερχόμενος πλέον διοικητής, Ταξίαρχος Χρ. Σιόρεντας, στον νέο διοικητή, Ταξίαρχο Γεώργιο Παππά.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου στο Πέραμα, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών και φορέων, καθώς επίσης της τοπικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο απερχόμενος διοικητής Χρ. Σιόρεντας που αναλαμβάνει καθήκοντα επιτελάρχη στο Γ’ Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε για τα δύο χρόνια διοίκησης του σχηματισμού της ιστορικής 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, έκανε την αποτίμηση της θητείας αυτής και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τα στελέχη με τα οποία συνεργάστηκε, αλλά και τους τοπικούς φορείς.

Ακολούθησε η ημερήσια διαταγή του νέου διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, Γεώργιου Παππά, που στάθηκε από την πλευρά του στη δύσκολη σημερινή εποχή με τις προκλήσεις για την ελληνική κοινωνία, αλλά και το διεθνές περιβάλλον, να μεγαλώνουν. «Είμαστε σε μία εποχή, που η μόνη βεβαιότητα, είναι η αβεβαιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσδιορίζοντας στη συνέχεια τους βασικούς στόχους που θέτει ως επικεφαλής της διοίκησης της 8ης ΜΠ/ΤΑΞ.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου