Αθλητικά

Κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ ο ΠΑΣ Κράψης (1-0) τον ΠΑΟ Κουτσελιού

Off

Ο ΠΑΣ Κράψης κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΗΠ για την περίοδο 2021- 22 επικρατώντας στον τελικό που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στους «Ζωσιμάδες», με 1-0 του ΠΑΟ Κουτσελιού, σε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο πρώτος τελικός της ΕΠΣΗΠ μάλιστα μετά από δύο χρόνια, λόγω των μέτρων και περιορισμών κατά της πανδημίας, συγκέντρωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου βρέθηκαν σχεδόν 2000 φίλαθλοι που χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 66’ με τον Χριστακόπουλο με σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 48’ η Κράψη είχε και δοκάρι με τον Μουστακλή.

Στα λεπτά που απέμεναν ως το τέλος του αγώνα, το Κουτσελιό άσκησε πίεση στα καρέ της Κράψης, για να φτάσει στην ισοφάριση και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Έτσι, το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης και τους φιλάθλους της Κράψης να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου σε μία εξαιρετική χρονιά για την ομάδα, που τερμάτισε στην πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της Α΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΗΠ.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ