Τελευταία Νέα

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 12:22
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Μαρτίου 2022
Επικαιρότητα

Αναγκαία η στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμο

Off

Συνάντηση εργασίας έγινε μεταξύ μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου) και της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023, με σκοπό την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βρακάς, πρόεδρος της Ένωσης, ο Βασίλης Ευθυμίου, A’ αντιπρόεδρος της Ένωσης, ο Παναγιώτης Δαβής, γενικός γραμματέας της Ενωσης, ο Σωτήριος Τριανταφυλλίδης καθώς και ο Ντίνος Παπαδόπουλος μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗΠ και μέλος της παράταξης.

Την επικεφαλής της παράταξης Τατιάνα Καλογιάννη συνόδευσαν τα μέλη της παράταξης Νικόλαος Ντάσιος, σύμβουλος επιχειρήσεων και Αποστόλης Παπαδημητρίου, γυμναστής.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τις συνθήκες που επικρατούν στις εγκαταστάσεις της Ένωσης (γήπεδα, εξοπλισμός, κλπ), τις οικονομικές δυσκολίες που παρουσιάζονται και δυσχεραίνουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους, τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς επίσης και την ανάγκη δημιουργίας και άλλων νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων, εκτός από αυτή που πρόκειται να γίνει στα Καρδαμίτσια.

Η Τατιάνα Καλογιάννη τόνισε ότι το κεντρικό κράτος, η Περιφέρεια και περισσότερο απ’ όλους ο Δήμος οφείλουν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την ανάπτυξη και ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, καθώς με τον τρόπο αυτόν μπορούν τα παιδιά μας και η κοινωνία του μέλλοντος να οδηγηθούν σε μία υγιή διέξοδο.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ