Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 07:47
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2022
Πολιτισμός

Έκθεση φωτογραφίας από τους μαθητές του Λυκείου Κατσικά

Off

Σε μια εποχή, όπου η πολυδιάστατη μορφή της γυναίκας αποτελεί αναμφισβήτητα  μια πραγματικότητα, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Κατσικά, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Α.Χόινα, Σ.Ματσακίδου, Α.Κεφάλα και Γ.Κανελλοπούλου, είχαν την ευκαιρία να εκπονήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Η θέση, οι ρόλοι και τα προβλήματα της σύγχρονης γυναίκας».

Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιήθηκε σε τρεις φάσεις, με την αρωγή και την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Ιωαννίνων και του οργανισμού EuropeDirect, κορυφώνεται με μια μαθητική έκθεση φωτογραφίας. Από τις 6 έως τις 14 Απριλίου, οι φωτογραφίες των μαθητών θα εκτεθούν το Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών. Γυναίκες όλων των ηλικιών, με διαφορετικά βιώματα, γυναίκες του χθες και του σήμερα, ετοιμάζονται να μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσα από τις φωτογραφίες των μαθητών.  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Απριλίου, στην Αυλή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών και ώρα 18:30.

Η έκθεση λειτουργεί 09:00π.μ.-21:00. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου ΙωαννιτώνΗ είσοδος σε εσωτερικούς χώρους επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και με rapid test έως 48 ώρες πριν. Για άτομα κάτω των 18 ετών, η είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη selftest.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου