Επικαιρότητα

Θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Εμμανουηλίδη

Off

Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης, επί σειρά ετών και συγκεκριμένα για τρεις συνεχόμενες θητείες, δήμαρχος Ανατολής και ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση για πολλές εβδομάδες.

Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης προσπάθησε, όπως και οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου Χατζηκώστα, να μείνει στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και την τοπική κοινωνία την οποία υπηρέτησε από διάφορες θέσεις.

Η πρώτη του επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση έγινε στον δεύτερο βαθμό, όταν διετέλεσε νομάρχης Κιλκίς. Η συνέχεια της ζωής του τον βρήκε στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην Ανατολή, όπου εξελέγη επί τρεις συνεχόμενες θητείες, δήμαρχος Ανατολής, από το 1998 μέχρι το 2010. Η εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» στην τοπική αυτοδιοίκηση τον οδήγησε στον δήμο Ιωαννιτών, όπου εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιωαννιτών με τα διευρυμένα του όρια, με την δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία και επικεφαλής τον Νίκο Γκόντα, την περίοδο 2010 – 2014.

Συλλυπητήριες

ανακοινώσεις

Τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη, όπως και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γ. Εμμανουηλίδη εκφράζουν με συλλυπητήριες ανακοινώσεις τους, ο δήμος Ιωαννιτών, η ΠΕΔ Ηπείρου, οι δημοτικές παρατάξεις «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα», η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και ο δήμος Πωγωνίου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου