Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 03:21
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Έχουν βρεθεί λύσεις για τους χάρτες βοσκής

Off

Κρίσιμες λεπτομέρειες, ώστε να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες κτηνοτρόφους στη χώρα, με τους χάρτες βοσκής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης και συζήτησης που είχε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου, παρουσία της Γεν. Γραμματέως του υπουργείου κας Χριστιάνας Καλογήρου.

Όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης, μιλώντας στο ITV, σε συνεργασία με το υπουργείο έχουν βρεθεί οι οριστικές λύσεις, ώστε οι χάρτες βοσκής να απεμπλακούν από τη διαδικασία των μη επιλέξιμων βοσκότοπων και με τον τρόπο αυτό, να αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για κτηνοτρόφους και παραγωγούς.

Ολοκληρώνεται η μεταφορά

του Κλειστού

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Ηπείρου την Παρασκευή βρέθηκε και στις πρώην Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Ελληνικό όπου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η διαδικασία της αποξήλωσης και της μεταφοράς στα Ιωάννινα, των τμημάτων της κατασκευής του πρώην Κλειστού Ξιφασκίας.  Όπως άφησε να εννοηθεί όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο και αυτό εξετάζεται, ώστε στην Ήπειρο και ειδικότερα στα Ιωάννινα, να καταλήξει και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο ως αθλητική υποδομή και εγκατάσταση, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου