Επικαιρότητα

Κι όμως, το λεωφορείο σταθμεύει… νόμιμα!

Off

Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, μπροστά από το Ρολόι, ο δήμος Ιωαννιτών με την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων έλαβε μία απόφαση, που κάθε άλλο παρά… αναδεικνύει το μνημείο, επιτρέποντας την στάθμευση τουριστικών λεωφορείων!

Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, όπως και κάθε άλλου που ίσως έχετε δει ή θα δείτε τις επόμενες μέρες στο ίδιο σημείο, έχει σταθμεύσει κανονικά και απολύτως νόμιμα στο σημείο, αν και η απόφαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων του δήμου, ήταν διαφορετική. Μετά την αφαίρεση των πορτοκαλί διαχωριστικών από το σημείο, η Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων έλαβε την απόφαση να απαγορεύεται η στάση και στάθμευση οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο, πλην των τουριστικών λεωφορείων, αυστηρά όμως για επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών.

Οι πινακίδες σήμανσης όμως που τοποθετήθηκαν στο σημείο απλώς απαγορεύουν τη στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην των τουριστικών λεωφορείων, όπως αναγράφεται άλλωστε, χωρίς την επιπλέον ενημερωτική πινακίδα, ότι αφορά μόνο την αποβίβαση ή την επιβίβαση των επιβατών, όπως ακριβώς είναι και οι πινακίδες στο μόλο, μπροστά από τα καραβάκια. Έτσι, ο οδηγός του συγκεκριμένου και κάθε άλλου τουριστικού λεωφορείου, που αντίστοιχα με αυτό της φωτό, βρίσκονται δεκάδες τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας, λόγω των σχολικών εκδρομών, έχει σταθμεύσει στο σημείο απολύτως νόμιμα και ουδείς μπορεί να βεβαιώσει παράβαση, αφού δεν έχει παρανομήσει. Είμαστε περίεργοι, να δούμε πόσες ημέρες θα χρειαστούν ακόμη για να τοποθετηθεί η διευκρινιστική πινακίδα…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου