Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 09:26
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Καιρός… ευμετάβλητος τις επόμενες ημέρες

Off

Ευμετάβλητος είναι και θα παραμείνει μέχρι το Πάσχα ο καιρός στην περιοχή των Ιωαννίνων, με αρκετές νεφώσεις και σποραδικές βροχοπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, τουλάχιστον μέχρι την Μεγ. Τετάρτη.

Ωστόσο, κύριο χαρακτηριστικό του καιρού από την Κυριακή είναι η κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να πέφτει κοντά στο μηδέν στα ορεινά και αυτό να αποτυπώνεται και με ασθενείς χιονοπτώσεις σε υψόμετρο από τα 800 μέρα και πάνω.

Η θερμοκρασία και σήμερα Μεγ. Τρίτη θα πλησιάσει το μηδέν τις πρωινές ώρες, σταδιακά όμως θα ανέβει, όπως ανέφερε ο Καθηγητής Μετεωρολογίας Άρης Μπαρτζώκας και θα φτάσει τους 10 βαθμούς το μεσημέρι.

Από αύριο Μεγ. Τετάρτη, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται περαιτέρω και η θερμοκρασία θα ανέβει και πάνω από τους 20 βαθμούς από την Μεγ. Πέμπτη, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια διαστήματα με πυκνές νεφώσεις και βροχοπτώσεις χαμηλής έντασης και διάρκειας. «Νομίζουμε όμως, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις, ότι θα μπορέσουμε το Πάσχα να ψήσουμε και να γιορτάσουμε, όπως θέλουμε και ξέρουμε», ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ