Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 05:54
Τελευταία Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Πάσχα στο Δολό για τον Κώστα Καραμανλή

Off

Στο Δολό Πωγωνίου βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαϊτη, την οικογένειά τους και λίγους φίλους, επιστρέφοντας μετά από αρκετά χρόνια σε μία αγαπημένη για αυτούς περιοχή.

Ο κ. Καραμανλής τα χρόνια που ήταν Πρωθυπουργός συνήθιζε σχεδόν κάθε Πάσχα να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ήπειρο, με βάση και ορμητήριο το Δολό και από εκεί για διάφορες εξορμήσεις στη φύση, κάνοντας πεζοπορία αλλά και ράφτινγκ, ενώ παρακολουθούσε στην Εκκλησία του χωριού τις Ακολουθίες των Παθών, του Επιτάφιου Θρήνου και της Ανάστασης, όπως έκανε και φέτος.

Κατά την παρουσία του στο Δολό είχε την ευκαιρία να δει και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικούς από την περιοχή που τον επισκέφθηκαν, για να ανταλλάξουν ευχές για τις ημέρες του Πάσχα, μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, οι δήμαρχοι Ζαγορίου και Ζίτσας Γ. Σουκουβέλος και Μιχ. Πλιάκος, ο δήμαρχος Πωγωνίου Κων. Καψάλης, ο πρώην δήμαρχος Κόνιτσας Ανδ. Παπασπύρου ενώ μαζί του στο Δολό βρέθηκε και ο Λευτ. Ζαγορίτης, επί σειρά ετών βουλευτής της Ν.Δ και γραμματέας του κόμματος, που κατάγεται άλλωστε από την περιοχή.

Ο κ. Καραμανλής και η οικογένειά του αναχώρησαν τη Δευτέρα του Πάσχα από την περιοχή.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ