Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 06:09
Τελευταία Ενημέρωση: 26 Απριλίου 2022
Επικαιρότητα

Ο Δήμος Ιωαννίνων στηρίζει τον Στέφανο Ντούσκο

Off

Η δέσμευση που ανέλαβε ο δήμος Ιωαννιτών, διά στόματος του δημάρχου κ. Ελισάφ κατά την τελετή υποδοχής του Χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου υλοποιήθηκε και εδώ και λίγες ημέρες μία ολοκαίνουργια λέμβος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, στον οποίο ανήκει ο Στέφανος Ντούσκος.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο δήμαρχος Μ. Ελισάφ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΝΟΙ και συναντήθηκε με τον Στεφ. Ντούσκο, τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου, τους προπονητές, αθλητές και γονείς, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις διαχρονικές επιτυχίες και την τεράστια παράδοση του αθλήματος της κωπηλασίας στην πόλη των Ιωαννίνων.

«Είμαστε μαζί με τον Ολυμπιονίκη μας Στέφανο Ντούσκο τον οποίο για μία ακόμη ευχαριστούμε για την μεγάλη χαρά που μας έδωσε. Συζητούμε με τους αθλητές και τους ανθρώπους του Ομίλου ενόψει και του Πανελληνίου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο. Η πόλη μας έχει πολύ μεγάλη παράδοση στην κωπηλασία και ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες από τα Γιάννενα καλή επιτυχία», ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

Καλύτερη προετοιμασία

Ο Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον δήμο Ιωαννιτών για την αγορά της λέμβου, με τη χρήση της οποίας μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερη προετοιμασία για τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει, που φτάνουν στους Ολυμπιακού Αγώνες στο Παρίσι το 2024. «Με αυτή την βάρκα μπορώ και κάνω τις προπονήσεις μου. Όταν φεύγω από τα κοινόβια της εθνικής ομάδας και επιστρέφω στον όμιλό μου μπορώ και κάνω τις προπονήσεις με τις ίδιες συνθήκες και δεν χάνω καθόλου. Τούς ευχαριστώ που με στηρίζουν ώστε να κάνω το όνειρό του πραγματικότητα και να φέρνω όσο το δυνατό περισσότερα μετάλλια για την Ελλάδα», ανέφερε ο Στέφανος Ντούσκος.

Ο αντιπρόεδρος του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου, και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον δήμο για την στήριξη στον Ολυμπιονίκη.

«Το άθλημα της κωπηλασίας είναι πολύ δύσκολο για τους αθλητές αλλά και για τους Ομίλους που πρέπει να διαθέτουν έναν  ακριβό εξοπλισμό. Εύχομαι με αφορμή το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καλή επιτυχία στους αθλητές του ομίλου μας, αλλά και του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Η κωπηλασία είναι μία, την αγαπάμε και θέλουμε να είναι πάντα ψηλά», κατέληξε ο κ. Πάνου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ