Επικαιρότητα

Υπαρκτές οι δυνατότητες για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις

Off

Για τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Ιωαννίνων να φιλοξενήσει σε βάθος χρόνου κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις αλλά και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητικών υποδομών για την φιλοξενία  ομάδων υψηλού βεληνεκούς συζήτησαν στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023 με την επιτροπή λειτουργία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρει η παράταξη στον απολογισμό της συνάντησης, από την Επιτροπή έγινε αναφορά στις δυσκολίες που προέκυψαν σχετικά με την αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, αλλά και στην υψηλή ζήτηση εκ μέρους των σωματείων μπάσκετ να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Κλειστού, όλο και περισσότερες δραστηριότητές τους, τόσο για προπονήσεις όσο και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Όπως τονίζει η παράταξη: «Στα 4 χρόνια θητείας της Επιτροπή Λειτουργίας και παρά τις δυσμενείς συνθήκες που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού 2019 (Covid 19), στο νέο αυτό αθλητικό κέντρο που διαθέτει ομολογουμένως αξιόπιστες εγκαταστάσεις με σύγχρονες προδιαγραφές, εκτός των αναγκών των τοπικών σωματείων που εξυπηρετήθηκαν απρόσκοπτα  με βάση ένα ορθολογικό προγραμματισμό, φιλοξενήθηκαν για την προετοιμασία τους ομάδες τόσο από τη Basket League όσο και η Εθνική ομάδα Γυναικών».

Επίσης, συζητήθηκε το υφιστάμενο πρόβλημα της ομαλής προσέγγισης των οχημάτων στο Γυμναστήριο.

Η δημοτική παράταξη εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της Νίκο Γιωτίτσα, Γιώργο Στεργιούλη και Κώστα Τσάγκα, οι οποίοι συνόδευαν την επικεφαλής Τατιάνα Καλογιάννη. Εκ μέρους της Επιτροπής Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Βασίλης Λούπας.

Κοινή διαπίστωση, όπως σημειώνεται, ήταν το γεγονός πώς τα Ιωάννινα είναι από τις λίγες πόλεις που δεν διαθέτουν Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, ενώ έγινε μνεία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο συνολικό πλαίσιο αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων που υφίστανται στο λεκανοπέδιο.

Η Τατιάνα Καλογιάννη συνεχάρη τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας του Γυμναστηρίου «για την οργανωμένη και μεθοδική διεύθυνση όλων των λειτουργιών του, και κυρίως γιατί αυτή η επιτυχημένη δραστηριότητά τους συμβάλλει στην προβολή της πόλης μας μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης».

Διαβεβαίωσε ότι η παράταξη Ιωάννινα_2023 «είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών τους και πρόθυμη να συμβάλλει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, στην ευόδωση κάθε δραστηριότητας που αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των αθλητικών δραστηριοτήτων στο λεκανοπέδιο».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ