Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 04:44
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Μαΐου 2022
Επικαιρότητα

Τουριστική προβολή της Ηπείρου στην Κύπρο

Off

Θετικά μηνύματα για την τουριστική περίοδο της Ηπείρου φέρνει η 23η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι» που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στη Λευκωσία. Με δικό της Περίπτερο συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου ως συνεκθέτης του ΕΟΤ ενώ στο περίπτερο φιλοξενήθηκε και ο Δήμος Ιωαννιτών.

Το χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην Έκθεση και ειδικότερα στο περίπτερο της Περιφέρειας και η διάθεση πολλών εξ αυτών να προγραμματίσουν επισκέψεις στην Ήπειρο.

Ενθαρρυντικά ήταν και τα μηνύματα από τις προγραμματισμένες επαφές των στελεχών της Περιφέρειας με επιχειρηματίες και φορείς.

Συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις με τον executive chairman του οργανισμού Top Kinisis Άκη Κελεπέση και την vice president Έλενα Τάνου που ήδη έχουν προγραμματίσει τουριστικά πακέτα για την παραθαλάσσια Ήπειρο, ενώ σε λίγο καιρό θα αρχίσει η προώθηση επισκεπτών και στην ορεινή Ήπειρο, στις οποίες θα αρχίσουν να περιλαμβάνονται και τα Τζουμέρκα.

Μεταξύ των επισήμων που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου ήταν ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος που εκπροσώπησε την κυπριακή κυβέρνηση , ο Έλληνας Πρέσβης στην Κύπρο Ιωάννης Παπαμελετίου, ο Επίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, που εκπροσώπησε την Εκκλησία της Κύπρου κ.α.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ