Επικαιρότητα

Γυναίκα επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι

Off

Η άμεση επέμβαση, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο, μόλις ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ, απέτρεψαν μία τραγωδία στην Υπηρεσία Ασύλου στο Πέραμα το πρωί της Δευτέρας.

Μία αλλοδαπή, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, έφτασε νωρίς το πρωί για υπόθεσή της στην Υπηρεσία Ασύλου, όμως λίγο αργότερα και για άγνωστους λόγους, προφανώς επειδή θεώρησε ότι δεν εξυπηρετούνταν, επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή της. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα άφησε τα δύο της παιδιά στον αύλειο χώρο της Υπηρεσίας και η ίδια κινήθηκε προς το δρόμο, όπου φώναζε και προσπαθούσε να αυτοτραυματιστεί, χωρίς να ακούει τις εκκλήσεις των περιοίκων, που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που αφόπλισαν τη γυναίκα, ώστε να μην τραυματιστεί σοβαρά, ενώ φρόντισαν και τα δύο ανήλικα που μεταφέρθηκαν προσωρινά στον παρακείμενο βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΚΠΑΠΑ, μέχρι να τα παραλάβει κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου