Επικαιρότητα

Ένα Τεχνικό Επιμελητήριο ισχυρό, εξωστρεφές με άποψη και θέσεις

Off

Νέος επικεφαλής του ΤΕΕ Ηπείρου αναλαμβάνει ο Γιάννης Τσίγκρος. Παίρνει τη θέση του Γιάννη Λυκοτραφίτη, στο προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής εκφράζοντας και το συσχετισμό δυνάμεων που προήλθαν από τις εκλογικές διαδικασίες του 2019.

Δηλώσεις

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίγκρος, επικεφαλής της παράταξης της ΔΚΜ, θέτει το πλαίσιο των στόχων της διοίκησης το επόμενο διάστημα . Όπως αναφέρει:

«Τη Δευτέρα 9 Μαΐου συγκλήθηκε η Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου όπως αυτή προέκυψε από τις Εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2019 σε Ειδική Συνεδρίαση για την ανάδειξη των νέων Προεδρείων της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας Επιτροπής. Το αποτέλεσμα της παραπάνω συνεδρίασης είχε ως αποτέλεσμα να εκτελεστούν τα συμφωνημένα από τις Διαδικασίες της 15ης Φεβρουαρίου του 2020 με τις οποίες η Παράταξη μας θα έχει για πρώτη φορά στην Ιστορία της, από την ίδρυση του Τμήματος, τη Θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος

Για την παράταξη μας αποτελεί μια ιστορική ευκαιρία η ανάληψη της κυρίαρχης θέσης ευθύνης κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής της Διοίκησης και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της ώστε να υλοποιήσει τις θέσεις της,  για τις οποίες οι συνάδελφοι μας ανέδειξαν στην πρώτη θέση, ώστε να επιτύχουμε μέσα σε ένα πλαίσιο συλλογικότητας, ένα ισχυρό και εξωστρεφές Τεχνικό Επιμελητήριο. Η επόμενη μέρα μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της ευθύνης, ώστε με πολλή όρεξη, δουλειά και ισχυρό όραμα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συναδέλφων για την αναβάθμιση του ρόλου του Τεχνικού Επιμελητηρίου». Και προσθέτει:

«Θέλουμε ένα Τεχνικό Επιμελητήριο ισχυρό, εξωστρεφές με άποψη και θέσεις, να οραματίζεται και να υλοποιεί προτάσεις για την ομαλή και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, ενισχύοντας το ρόλο του ως τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας και αναδεικνύοντας το ρόλο του μηχανικού στην τοπική μας κοινωνία. Με την ανάληψη της θητείας μας καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταθέσουν τις προτάσεις τους, για τη βελτίωση των συνθηκών του επαγγέλματος καθώς και για βασικά θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.

Βασικό μας μέλημα θα είναι, πέραν των τακτικών συνεδριάσεων της Διοικούσας Επιτροπής και την ενεργοποίηση του ρόλου των Μόνιμων Επιτροπών και των Ομάδων Εργασίας και η διοργάνωση ημερίδων, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ενημέρωση και την καλύτερη επαγγελματική κατάρτιση των συναδέλφων, αλλά ταυτόχρονα και στην ανάδειξη του έργου των μηχανικών, το οποίο έχει ισχυρό αποτύπωμα στην ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία  της κοινωνίας μας», καταλήγει ο κ. Τσίγκρος.

Τα όργανα

Το νέο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας στελεχώνουν οι:

Αναστασίου Χρήστος (ΔΕΣΜΗ), Πρόεδρος,

Παππάς Δημήτριος (ΔΚΜ), Αντιπρόεδρος και

Μέγα Ουρανία (ΔΚΜ), Γενικός Γραμματέας.

– Το νέο Προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής στελεχώνουν οι:

Τσίγκρος Ιωάννης (ΔΚΜ), Πρόεδρος,

Λυκοτραφίτης Ιωάννης (ΔΕΣΜΗ), Αντιπρόεδρος,

Γιαννούλας Ευάγγελος (ΔΕΣΜΗ), Γενικός Γραμματέας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ