Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 04:09
Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μαΐου 2022
Εκδηλώσεις

20 – 23 ΜΑΪΟΥ Χρώματα και μουσική με δράσεις της ομάδας Goodness Tour

Off

Ο οργανισμός Goodness Tour θα φέρει αυτή την άνοιξη σε επιλεγμένες κοινότητες στην Ελλάδα ζωντανή μουσική, δράσεις ομαδικής ζωγραφικής και συναυλίες, δημιουργικά μαθήματα τέχνης, κινησιολογίας και σύνθεσης μουσικής. Οι δράσεις θα συνοδεύονται από συμμετοχικές τοιχογραφίες εμπνευσμένες από τις θεματικές του κάθε τόπου και της κάθε ομάδας.

Oι Goodness Tour είναι μια διαπολιτισμική ομάδα καλλιτεχνών με βάση την Καλιφόρνια των Η.Π.Α οι οποίοι χρησιμοποιούν την Τέχνη σαν μέσο θεραπείας και κοινωνικής αρωγής. Για πάνω από 15 χρόνια διοργανώνουν δράσεις σε διαφορετικά σημεία του κόσμου, πηγαίνοντας όπου τους χρειάζονται περισσότερο, μοιράζοντας χρώματα, μουσική και αγάπη. Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ. Το 2017 επισκέφτηκαν για πρώτη φορά την χώρα μας όπου και συν δημιουργήσαν ομαδικές τοιχογραφίες με τους πρώτους πρόσφυγες που κατέφθασαν στην Ελλάδα από την Συρία σε Ιωάννινα, Αθήνα και Μυτιλήνη, με την συνεργασία ελληνικών φορέων και οργανώσεων.

Στα Ιωάννινα θα συνεργαστεί με τις οργανώσεις Habibi Works, το Κέντρο Νέων Ηπείρου και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, για την ολοκλήρωση των δράσεων που περιλαμβάνουν μαθήματα ζωγραφικής, μουσικής, στιχογραφίας και τοιχογραφίες στον ανοιχτό χώρο.

-Παρασκευή 20, Σάββατο 21, Κυριακή 22 και Δευτέρα 23 Μαΐου, Αθλητικό Κέντρο Κιάφας (Ιωάννινα), 10.00- 18.00: Συμμετοχική Τοιχογραφία Κυριακή 22 Μαΐου, Αθλητικό Κέντρο Κιάφας, (Ιωάννινα) 18.00: Συναυλία Για περισσότερες πληροφορίες για το Goodness Tour https://thegoodnesstour.org/

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου