Επικαιρότητα

Εκπτώσεις στα μέλη των ΚΑΠΗ για την αγορά των Ιωαννίνων

Off

Τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, που θα δεχθούν να συμμετέχουν στην κοινή πρωτοβουλία του ΟΚΠΑΠΑ και του Εμπορικού Συλλόγου, θα έχουν σύντομα τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Το ΔΣ του ΟΚΠΑΠΑ σε μία προσπάθεια να βοηθήσει με όποιον τρόπο είναι διαθέσιμος και να ανακουφίσει τα μέλη των ΚΑΠΗ από τη ν οικονομική δυσπραγία, πρότεινε στον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, την παροχή εκπτώσεων στους ηλικιωμένους – μέλη των ΚΑΠΗ. Η πρόταση αυτή αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ. Πάνου με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πραμαντιώτη, που αποδέχθηκε την πρόταση και σύντομα, όπως εξήγησε θα διασαφηνιστεί το ακριβές πλαίσιο εφαρμογής της.

Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και στη συνέχεια να συμφωνηθεί εάν θα υπάρχει κάποια ειδική σήμανση στα καταστήματα που θα κάνουν την έκπτωση στους ωφελούμενους, με τα καταστήματα να ορίζουν φυσικά τα ποσοστά των εκπτώσεων και τη διάρκειά τους.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου αι τα καταστήματα – μέλη του, για την ανταπόκριση στην πρότασή μας,

γιατί στην δύσκολη αυτή συγκυρία τόσο για τον εμπορικό κόσμο όσο και για τα μέλη των ΚΑΠΗ, που κατά πλειοψηφία είναι συνταξιούχοι, με τον αυξημένο πληθωρισμό και την ανατίμηση των προϊόντων, η υλοποίηση της πρότασης αυτής θα συνδράμει και θα είναι μια μικρή ανακούφιση.

Τέτοιες δράσεις και συνέργειες στην δύσκολη εποχή που ζούμε, είναι απαραίτητες και χρήσιμες για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής αλλά και μια ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας», ανέφερε ο κ. Πάνου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ