Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 11:53
Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μαΐου 2022
Αθλητικά

Ανακατατάξεις στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Off

Διοικητικές ανακατατάξεις προέκυψαν στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στη διοικούσα επιτροπή των δύο τμημάτων, όπως ανακοινώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της διοικούσας του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργος Μάστακας αποτελεί παρελθόν από το τμήμα μπάσκετ και αναλαμβάνει αντίστοιχα καθήκοντα στο τμήμα βόλεϊ που πρόσφατα πανηγύρισε την άνοδό του στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Εντός των επόμενων ημερών και ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί η πρόσληψη του Τζον Μαργαρίτη, ως ο προπονητής, που θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ, θα οριστικοποιηθούν και οι προσθήκες στο διοικητικό σκέλος της ομάδας. Αναφορικά με το νέο προπονητή της ομάδας και με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για κάποια περιστατικά παρελθόντων ετών στις ΗΠΑ, προς το παρόν δεν φαίνεται να προκύπτει ζήτημα υπαναχώρησης του ΠΑΣ από την αρχική συμφωνία, ωστόσο θεωρείται βέβαιο, ότι η προοπτική συνεργασίας θα υλοποιηθεί με πλήρη έλεγχο όλων των παραμέτρων, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά ή υπόνοια για οποιονδήποτε. Εφόσον αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί, τότε θα ξεκινήσει και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη συγκρότηση του νέου ρόστερ της ομάδας, που θα έχει σαρωτικές αλλαγές σε σχέση με το φετινό.

«Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Μάστακα για την προσφορά του στο Γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Σωματείου και εν γένει στο Γιαννιώτικο Γυναικείο μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μάστακας συνεχίζει μαζί μας ως διοικούσα επιτροπή στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και μαζί με την Μαρία Μπράγια θα συνεχίσουν την ανάπτυξη του Γυναικείου βόλεϊ στην πόλη μας.

Στόχος όλων μας παραμένει η ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών και η εκκόλαψη νέων μικρών αθλητών στα αυστηρά πλαίσια του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού όπως επιτάσσει ο σκοπός μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Επίσης όμως, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Μάστακα για την μεγάλη και σημαντική συνεισφορά του στην προσπάθεια της ομάδας μας τα τελευταία 3,5 χρόνια ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου, η οποία από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, και φυσικά όλοι θα είμαστε αρωγοί της νέας αυτής προσπάθειας.

Μοναδικός στόχος και μέλημα των μελών του ΔΣ της ομάδας είναι να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μια επιτυχημένη πορεία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας μας περήφανο για τις “κοριτσάρες με τον ταύρο στη φανέλα”.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του νέου ΔΣ της ομάδας», καταλήγει η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου