Αθλητικά

Συνέχεια διακρίσεων για τους παίκτες του ΠΑΣ

Off

Ένα εικοσαήμερο μετά τη λήξη της σεζόν στο πρωτάθλημα της SL και οι διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο για παίκτες του ΠΑΣ, συνεχίζονται.

Το γκολ του Χουάν Περέα στο ιστορικό 0-5 επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» είναι ένα από τα πέντε υποψήφια για το «γκολ της χρονιάς». Η SL ανακοίνωσε τα πέντε πρώτα γκολ σε ψήφους, που θα είναι υποψήφια ως Interwetten Goal of the Season, του διαγωνισμού Interwetten Best Goal Α’ Γύρου. Αυτά είναι (με τη σειρά να αναφέρεται στην αγωνιστική που το καθένα επιτεύχθηκε):

1/ A. Άοσμαν – 2η Αγωνιστική

2/ Σ. Αραούχο – 9η Αγωνιστική

3/ Χ.Χ. Περέα – 10η Αγωνιστική

4/ Ν. Άμραμπατ – 11η Αγωνιστική

5/ Σ. Παλάσιος – 13η Αγωνιστική

Ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα έχει το γκολ του Περέα και αν τελικά θα αποσπάσει το βραβείο για το γκολ της χρονιάς, οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν αποσπάσει πολλές ατομικές διακρίσεις για την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της σεζόν και ο Ροντρίγκο Εραμούσπε, καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι fantasy της SL, με τη λίστα να προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα των αγώνων.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ, Γιάννης Κάργας επίσης, συμπεριλήφθηκε στη κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος από το διεθνές κέντρο αθλητικών ερευνών.

Ακόμη, ο Μανώλης Σάλιακας αναδείχθηκε πρώτος στο πρωτάθλημα στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα γεμίσματα, ενώ ο ίδιος παίκτης μαζί με τον Ζήση Καραχάλιο, ήταν στους πέντε πρώτους στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα. Ο Καραχάλιος με 120 κλεψίματα ήταν στη 2η θέση, ενώ ο Σάλιακας με 97 στην 5η θέση.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου