Τελευταία Νέα

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 01:05
Τελευταία Ενημέρωση: 03 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα

Στο Ταμείο Ανάπτυξης το βλέμμα για το Πάρκο Έρευνας

Off

Το Ταμείο Ανάκαμψης αναλαμβάνει πλέον την πορεία του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας.

Την υποβολή  ενός πλήρους φακέλου στις 31 Μαΐου από την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας του Πάρκου στο Ταμείο Ανάκαμψης, γνωστοποίησε την Παρασκευή στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Όπως ανέφερε, έχουν διευθετηθεί όλα τα διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα και η πρόταση της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως και αυτή του Ι.Τ.Ε., είναι οι μόνες που είναι ολοκληρωμένες, όπως είχε διαπιστωθεί στην τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο φάκελος περιλαμβάνει αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και μελέτη διαμόρφωσης του αύλειου χώρου.  Ο συνολικός αξιοποιήσιμος χώρος γραφείων και κτιριακών εγκαταστάσεων είναι 14.500 τετραγωνικά μέτρα.

Θα ακολουθήσει η εξέταση του φακέλου από την Αρχιτεκτονική Επιτροπή, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας.    Ο Περιφερειάρχης ανέφερε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι στη διάθεση όλων των περιφερειακών συμβούλων η μελέτη του έργου.

ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ