Επικαιρότητα

Ένας ιατρικός μαραθώνιος για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Ουκρανίας

Off

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα συμμετέχει στις 9 Ιουνίου σε ένα σημαντικό επιστημονικό και φιλανθρωπικό γεγονός: το LiveAid CTO/Complex PCI 2022.

Σκοπό έχει να προάγει την γνώση, την εκπαίδευση και συνάμα να συγκεντρώσει σημαντικούς οικονομικούς πόρους που θα διατεθούν στην οργάνωση “Γιατροί Χωρίς Σύνορα”. Στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης, το Νοσοκομείο προσκλήθηκε να πραγματοποιήσει με την διενέργεια σύμπλοκων και υψηλών απαιτήσεων επεμβάσεις αγγειοπλαστικής στεφανιαίων αγγείων οι οποίες θα μεταδοθούν διαδικτυακά ζωντανά σε όλον τον κόσμο.

Την Πέμπτη, 25 κέντρα Καρδιολογίας από όλον τον κόσμο θα συνδεθούν ζωντανά για 24 ώρες, και θα μεταδίδουν διαδοχικά, δύσκολες και ιδιαίτερα απαιτητικές επεμβάσεις αγγειοπλαστικής. Ένας εντυπωσιακός “μαραθώνιος” θα ξεκινήσει με ζωντανή αναμετάδοση επεμβάσεων αγγειοπλαστικής από νοσοκομεία της Ιαπωνίας, και της Αυστραλίας, για να ακολουθήσουν η Μαλαισία, η Ινδία, η Σαουδική Αραβία, το Ιράν και η Ινδία. Ακολούθως θα συνδεθούν νοσοκομεία από την Ευρώπη, με την συμμετοχή της Ελλάδας, Γερμανίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Ιταλίας, Τουρκίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Ισπανίας και Ηνωμένου Βασιλείου. Αμέσως μετά θα αρχίσει η μετάδοση περιστατικών από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με συμμετοχή νοσοκομείων από το Πουέρτο Ρίκο, την Χιλή, την Αργεντινή και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Ντιτρόιτ). Μετά από 24 ώρες και αφού κάνει τον γύρο του κόσμου, η αναμετάδοση θα ολοκληρωθεί από εκεί που ξεκίνησε, στην άλλη πλευρά της Γης, με ζωντανά περιστατικά από την Νέα Ζηλανδία.  Σε όλη την διάρκεια, θα γίνονται δωρεές από όλο τον κόσμο, με σκοπό την συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα διατεθεί, μέσω της οργάνωσης “Γιατροί Χωρίς Σύνορα” στα Νοσοκομεία της Ουκρανίας.  «Η επιλογή του Ιατρού της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Δρ. Δημητρίου Νίκα, και του Νοσοκομείου μας, από Διεθνή ομάδα καταξιωμένων Επεμβατικών Καρδιολόγων, να συμμετάσχουμε σε αυτό το Παγκόσμιο Επιστημονικό και Φιλανθρωπικό γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και απαιτητική δοκιμασία την οποία ευελπιστούμε, να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία», αναφέρει η διοίκηση του ΠΓΝΙ.

Περισσότερες πληροφορίες https:// www.cto-liveaid.com/complex-pci-2022/

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ