Επικαιρότητα

Ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ από τον Β. Μιχελάκη

Off

Με μία «Ευχαριστήρια επιστολή» προς τα μέσα ενημέρωσης ο Βασίλης Μιχελάκης τέως Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας δημοσιοποιεί και ένα σύντομο αποχαιρετισμό με την συνταξιοδότησή του.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Συμπληρώνοντας πλήρως τα συντάξιμα έτη για την αποχώρησή μου από την ενεργό δράση στη Δημόσια Διοίκηση, θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για τη δημοσιογραφική κάλυψη που παρείχατε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αρχικά από τη θέση του ασκούντος καθήκοντα Γενικού Γραμματέα και στη συνέχεια ως Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, θεωρώ ότι η συμβολή σας ήταν πολύτιμη στην προβολή των δράσεων και του έργου του φορέα, καθιστώντας τον πιο αναγνωρίσιμο και οικείο στην κοινωνία.

Η καλοπροαίρετη κριτική που ασκήσατε στην πλειοψηφία (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που αυτή ξεπέρασε κάθε όριο ανθρώπινου πολιτισμού) λειτούργησε θετικά, βελτιώνοντας την εικόνα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς τους πολίτες και τους φορείς».

«Έχοντας τη δύναμη της «τέταρτης εξουσίας» διοχετεύστε την καθαρά στην αναζήτηση της αλήθειας και στην καταγραφή των γεγονότων, αφήνοντας τον αναγνώστη-ακροατή-θεατή να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια ζέση το δημοσιογραφικό σας λειτούργημα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ενημέρωση στους πολίτες» καταλήγει.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ