Αθλητικά

«Κλείνει» μέτωπα και ανακοινώνει μεταγραφές

Off

Ο Θαν. Στάικος θα είναι ο διάδοχος του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη νέα χρονιά, κάτι που αποτελεί πλήρη επιβεβαίωση της πληροφορίας που είχε δημοσιεύσει η «Ε» από τις 19 Μαΐου, αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι πληροφορίες πλέον αναφέρουν, ότι όχι μόνο έχει υπάρξει συμφωνία αλλά ότι διοίκηση και Θαν. Στάικος συνεργάζονται στενά για την συγκρότηση του ρόστερ της ομάδας της νέας χρονιάς, με προτεραιότητα στο κλείσιμο ανοιχτών μετώπων, για ανανεώσεις συμβολαίων και φυσικά για την απόκτηση νέων παικτών.

Η καθυστέρηση στις ανακοινώσεις είτε για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας είτε πολύ περισσότερο για τη συγκρότηση του ρόστερ, είναι καθαρά τυπικό ζήτημα, καθώς στην ΠΑΕ θέλουν να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Μεταξά και με την καταβολή της ρήτρας, ώστε να είναι και αυτοί τυπικά έτοιμοι να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.

Η συμφωνία είναι δεδομένη με τον κ. Στάικο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του ΠΑΣ, ενώ τσεκάρει ήδη αρκετές περιπτώσεις από εκείνες που είχαν απασχολήσει τον κ. Μεταξά και τον ίδιο το χειμώνα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας και του σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

Το ρίσκο με τον Λέο

Όπως γράψαμε και στο φύλλο του Σαββάτου, ο Ζαν Μπατίστ Λέο, είναι στο δρόμο της επιστροφής στον ΠΑΣ, κατόπιν και δικής του σφοδρής επιθυμίας, με τον ΠΑΣ φυσικά να κρατά μικρό καλάθι, καθώς θα πρέπει πρώτα να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Ο Λέο υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού πριν μερικούς μήνες, όμως προτίμησε να μη χειρουργηθεί, αλλά να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και ενδυνάμωση. Μία τέτοια περίπτωση συνιστά σίγουρα μεγάλο ρίσκο για κάθε ομάδα, όμως αν τελικά επιστρέψει στον ΠΑΣ, δεν πρόκειται να είναι ο παίκτης που θα επενδύσει πάνω του η ομάδα, για τον επιθετικό τομέα.

Δεδομένου μάλιστα, ότι ο Πέδρο Κόντε, είναι ο παίκτης στον οποίο θα στηριχθεί η επίθεση – ειδικά εάν αποχωρήσει και ο Περέα με μεταγραφή –  τότε κανείς δε μπορεί να πιστέψει, ότι στον ΠΑΣ θα ρισκάρουν να έχουν στην επίθεση δύο παίκτες που έχουν επιστρέψει από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμών.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ