Επικαιρότητα

Στο επίκεντρο ο σχεδιασμός για το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων

Off

Οι Πολεοδομικοί Σχεδιασμοί του Λεκανοπεδίου, οι κυκλοφοριακές μελέτες, το Προεδρικό Διάταγμα της Λίμνης Παμβώτιδας το οποίο εκκρεμεί, η μελέτη ανάπλασης του παραλίμνιου μετώπου, η ένταξη του Δήμου Ιωαννιτών στο πρόγραμμα «100 ενεργειακά ουδέτερες πόλεις»

και οι τρόποι διαχείρισής του, ήταν τα κεντρικά θέματα την Τρίτη μεταξύ της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Ηπείρου και αντιπροσωπείας της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023, στα γραφεία του τμήματος, μετά από σχετική πρωτοβουλία της Τατιάνας Καλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τους Γιάννη Γιαννούση και Βασίλη Κατόπη.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και των Μηχανικών. Επίσης κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων του Λεκανοπεδίου καθώς και για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας.

Το ΤΕΕ Ηπείρου δεσμεύτηκε να επικαιροποιήσει όλους τους υπερκείμενους σχεδιασμούς του Λεκανοπεδίου και να προτείνει νέους τρόπους αντιμετώπισης των καίριων θεμάτων σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Παράλληλα θα συμμετάσχει ενεργά με προτάσεις στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών όπως: δυσλειτουργίες υπηρεσιών, εκτέλεση βασικών έργων υποδομής κλπ., με κύρια στόχευση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Τέλος συμφωνήθηκε η συνεχής επικοινωνία με την παράταξη «Ιωάννινα_2023», όπως και με όλες τις δημοτικές παρατάξεις που το επιθυμούν.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου