Τελευταία Νέα

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 10:42
Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα

«Έχουμε νέα πρόταση για τη διοίκηση του δήμου Ιωαννιτών»

Off

Ειλημμένη και αμετάκλητη θα πρέπει να θεωρείται η απόφαση του Παντελή Κολόκα, να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Ιωαννιτών μετά από ένα διάλειμμα μίας δημοτικής περιόδου, ως επικεφαλής μίας νέας παράταξης, η συγκρότηση της οποίας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων το βράδυ της Δευτέρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο δελτίο ειδήσεων του ITV, όπου ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με την πολιτική του επιλογή να ασχοληθεί με τον δήμο Ιωαννιτών και όχι με την κεντρική πολιτική σκηνή. Στο ερώτημα που δέχθηκε για το τι θα κάνει εάν δεχθεί πρόταση από το κόμμα της Ν.Δ να ενισχύσει με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εθνικές εκλογές, ο κ. Κολόκας τόνισε, ότι έχει λάβει τις αποφάσεις του και έχει αφιερωθεί εδώ και πολύ καιρό στη συγκρότηση μίας δυναμικής και οργανωμένης ομάδας που θα διεκδικήσει τον δήμο Ιωαννιτών.

«Με ενδιαφέρει και θα είμαι υποψήφιος στον δήμο Ιωαννιτών ως επικεφαλής μίας ομάδας πολιτών, που έχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τη διοίκηση του δήμου Ιωαννιτών, με τη συμμετοχή προσώπων που θέλουν να συνδράμουν και να συνεισφέρουν με έναν διαφορετικό τρόπο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Νομίζω άλλωστε, ότι δικαιούνται κι άλλοι να ενδιαφέρονται για την πόλη τους και δεν είναι προνομιακό δικαίωμα μόνο ορισμένων.

Η επιλογή μου λοιπόν είναι ο δήμος Ιωαννιτών και ασχολούμαι με αυτό. Θεωρώ, ότι στην αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υπάρχουν κομματικά στεγανά, αλλά να υπάρχει η κουλτούρα των συνεργασιών. Όταν εγώ το έκανα (σ.σ εννοεί πριν τις εκλογές του 2014) λοιδορήθηκα από πολλούς μεταξύ αυτών και από κάποιους που σήμερα κάνουν το ίδιο», ανέφερε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ