Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 04:27
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα

Παραμένει ο σκεπτικισμός στους ιδιοκτήτες ταξί

Off

Δύσκολα είναι τα πράγματα για τους οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί ακόμη και μετά την απόφαση αύξησης των κομίστρων που μεσοσταθμικά φτάνει το 20%.

Η αύξηση εξανεμίζεται καθώς τα κόστη πια είναι τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν καλύπτουν τα χρήματα που πρέπει να δαπανά ο επαγγελματίας για να κινήσει το ταξί.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Άγιος Χριστόφορος» Κώστας Γκαρόζης και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτης Τσεκμερές μίλησαν για τις αυξήσεις που ουσιαστικά είναι «σταγόνα στον ωκεανό» καθώς επί της ουσίας τα κόστη έχουν εκτοξευτεί και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλυφθούν από τις αυξήσεις που έγιναν.

Την ίδια ώρα βέβαια οι χρήστες των ταξί είναι εκείνοι που θα αποδείξουν στην πράξη αν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξήσεις καθώς η ακρίβεια ήδη πλήττει τους πάντες και όλοι μετρούν και το τελευταίο έξοδο που μπορούν να μειώσουν ενώ ήδη πολλοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και το μέλος του ΔΣ του σωματείου επεσήμαναν ότι έχουν ζητήσει και θα συνεχίσουν να ζητούν την μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα «εμείς κατανοούμε τους πελάτες μας. Βλέπουμε το πρόβλημα, το ζούμε άλλωστε όταν πάμε να βάλουμε καύσιμα. Ζητούμε την μείωση του Ειδικού Φόρου αφενός για να μπορέσουμε και εμείς να δουλέψουμε και αφετέρου γιατί αφορά αυτό το μέτρο το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνον εμάς» επισήμανε ο κ. Τσεκμερές.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου