Επικαιρότητα

Επιστροφή στη συζήτηση, αφετηρία για τις εκλογές

Off

Είναι παράλληλα και επιστροφή και επανεκκίνηση. Η παράταξη του Θωμά Μπέγκα «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» θα συζητήσει σε ολομέλεια και διά ζώσης, αλλά παράλληλα θα μπει και στην αφετηρία για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Η παράταξη προέρχεται από την ολοκλήρωση ενός κύκλου συναντήσεων ανά δημοτική ενότητα με τα στελέχη της, συναντήσεις στις οποίες συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την κάθε δημοτική ενότητα ξεχωριστά αλλά και οργανωτικά ζητήματα σε σχέση με τη λειτουργία της παράταξης. Τώρα πραγματοποιήσει την ολομέλειά της την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 19.30 στο ξενοδοχείο DuLac.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Θωμάς Μπέγκας, απεύθυνε τη Δευτέρα ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους καθώς και σε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην ανοιχτή διαδικασία.

Πιο αναλυτικά ο κ. Μπέγκας τόνισε: «Είμαι ευτυχής που μετά από δύο χρόνια πανδημίας και σκληρών λοκντάουν είμαστε πλέον σε θέση να συγκαλέσουμε την ολομέλεια της παράταξης μας, «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», της μεγαλύτερης παράταξης του δήμου Ιωαννιτών, με θέμα «το σήμερα και το αύριο του δήμου στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023».

Οι συνθήκες  που επικρατούσαν στη χώρα μας λόγω της covid 19 διέκοψαν βίαια έναν θεσμό ο οποίος όμως επανέρχεται την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Ιουνίου κι ώρα 19.30 στο ξενοδοχείο DuLac.

Για εμάς άλλωστε στην «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»,  μια βαθιά δημοκρατική παράταξη, η σύγκληση της ολομέλειας ως κυρίαρχο όργανο καθώς και οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτή είναι πάντα ο οδηγός μας».

«Εκ μέρους της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» αλλά και προσωπικά ως επικεφαλής της απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη και τους φίλους μας, καθώς και σε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία, δείχνοντας με τη συμμετοχή πως συμμερίζονται τις ίδιες αξίες αλλά και τις ίδιες αγωνίες με εμάς για τον μέλλον του τόπου μας», πρόσθεσε.

Επιπλέον ο κ. Μπέγκας έκανε και ένα άνοιγμα για ευρύτερες συνεργασίες. Όπως τόνισε:

«Η 29η Ιουνίου μπορεί και πρέπει να γίνει η αφετηρία για να επιστρέψουμε στην εποχή του ανοιχτού δημαρχείου και της άμεσης επικοινωνίας μεταξύ δημοτικής αρχής και κοινωνίας.

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» κι εγώ προσωπικά έχουμε αποδείξει πως θεμελιώδης μας αρχή είναι ότι η εξέλιξη του τόπου μας μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνέργειες έχοντας ως άμεσους και ισότιμους συνομιλητές τους θεσμικούς φορείς, τα επιμελητήρια, τους επαγγελματικούς φορείς, τους συλλόγους, τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και πάνω από όλα την ίδια την κοινωνία των δημοτών.

Με αυτή την ξεκάθαρη πολιτική θέση απευθυνόμαστε στους πολίτες, οι οποίοι δείχνει να ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα μας».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ