Ήπειρος

Ικανοποίηση για το 40% στο νομό Ιωαννίνων

Off

Θετικό απολογισμό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων δίνοντας έμφαση στο υψηλό ποσοστό που πέτυχε στο νομό Ιωαννίνων, που είναι και μεγαλύτερο από το πανελλαδικό.
«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας, καθώς και οι τέσσερις επανεκλεγέντες βουλευτές μας χαιρετίζουν στους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες που στήριξαν για ακόμα μια φορά με την ψήφο τους την μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και επτά μήνες να απαλλαγεί ο τόπος μας από τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Το ποσοστό του 40% στο νομό, ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά, δημιουργεί ένα επιπρόσθετο βάρος ευθύνης, ώστε να ανταποκριθούμε στα δύσκολα καθήκοντα που μας καλούν οι συνθήκες και η χώρα να αναλάβουμε».
Παράλληλα ευχαριστεί όσους στήριξαν τον προεκλογικό αγώνα και καλεί σε συμμετοχή τους πολίτες:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα  στελέχη και τα μέλη του κόμματος, αλλά κυρίως τους εκατοντάδες φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που με αυταπάρνηση δώσαμε μαζί  αυτόν τον δύσκολο και ωραίο αγώνα, απέναντι σε εχθρούς και «φίλους» σε συνθήκες δύσκολες, απέναντι στο συστημικό κατεστημένο της διαπλοκής, που με κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και διασπορά ψευδών ειδήσεων προσπάθησε με όλα τα μέσα να επιβάλλει την επιστροφή σε όσους ο λαός είχε δείξει την έξοδο .
Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια για να βγει η χώρα και κυρίως τα λαϊκά στρώματα από το τέλμα και την καταστροφή που έφεραν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καλούμε όλο το λαό, όλους τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες να συμμετάσχουν, να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ώστε να ανοικοδομήσουμε ένα πραγματικό κράτος πρόνοιας και να δημιουργήσουμε μια πιο δίκαιη κοινωνία», καταλήγει. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου