Ήπειρος

Προτεραιότητα η μείωση του κόστους

Off

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, έτσι όπως είχε συμφωνηθεί άλλωστε κατά την τριήμερη επίσκεψή του στην περιοχή, δήλωσε χθες από τα Ιωάννινα ο Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, που επέστρεψε στην πόλη, μετά από έναν περίπου μήνα και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών στις αθλητικές υποδομές της ΓΓΑ. 
Ο κ. Συναδινός επανέλαβε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη ΓΓΑ η αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης σε όλες τις υποδομές, κυρίως όμως στο Κολυμβητήριο, το Κλειστό Γυμναστήριο και το Πανηπειρωτικό. Δήλωσε ικανοποιημένος από τη συνεργασία και την ανταπόκριση των τοπικών φορέων, σημειώνοντας πως δε χάθηκε χρόνος παρά την προεκλογική περίοδο και τη διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης.
«Συνεχίζουμε από το σημείο όπου βρισκόμασταν και μετά την ορκωμοσία του κ. Κοντονή, θα προχωρήσουμε άμεσα σε ό,τι έχουμε δεσμευτεί και πρώτα στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού», ανέφερε ο κ. Συναδινός για να προσθέσει πως η πολιτική ηγεσία έχει αντιληφθεί την έλλειψη των αθλητικών υποδομών στην περιοχή και τα προβλήματα που υπάρχουν και γι’ αυτό έχει θέσει ως προτεραιότητας και την μείωση των δαπανών για το κόστος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου, μέσω της ενεργειακής τους αναβάθμισης.
«Πιστεύω, ότι όλοι οι φορείς έχουν αντιληφθεί πως ό,τι έχουμε συζητήσει, προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη. Στη συνάντηση που είχαμε με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ, παρέστη και εκπρόσωπος του δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του δήμου για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και πιστεύω ότι κινούμαστε βάσει χρονοδιαγράμματος και στο τέλος θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο κ. Συναδινός.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου