Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 01:26
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2022
Αθλητικά

Τη Δευτέρα αναμένεται η πρώτη προπόνηση στο Πανηπειρωτικό

Off

Από ιατρικές εξετάσεις άρχισαν χθες να περνούν οι παίκτες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στην πρώτη τους ημέρα ενόψει της νέας χρονιάς, με τον Θαν. Στάικο και τους συνεργάτες του να έχουν πιάσει και αυτοί, δουλειά.

Στην πόλη βρίσκονται ήδη οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ της ομάδας, με εξαίρεση τους Κόντε και Εραμούσπε, που θα επιστρέψουν το Σάββατο, καθώς είχαν πάρει περισσότερες ημέρες άδειας.

Μέσα στο σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν και οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών και το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να γίνει η πρώτη προπόνηση στο Πανηπειρωτικό, υπό τις οδηγίες του Θαν. Στάικου.

Ενδέχεται μάλιστα στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, ο προπονητής του ΠΑΣ να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις στο ΠΕΑΚΙ, για τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Σήμερα ο Πριόρ

Στα μεταγραφικά, στα Γιάννενα θα βρίσκεται σήμερα ο Γάλλος τερματοφύλακας Ζερόμ Πριόρ, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ, η μεταγραφή του όμως θα ανακοινωθεί, μόλις ολοκληρωθούν και τυπικά, οι ιατρικές εξετάσεις.

Από και ύστερα, στη διοίκηση δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι, ώστε μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία, να έχουν ανακοινωθεί και άλλες μεταγραφές παικτών. Εκτιμάται, ότι σε ποσοστό άνω του 80% το ρόστερ θα είναι πλήρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είναι αυτονόητο όμως, ότι θα υπάρξουν και μεταγραφές που θα γίνουν αργότερα, ακόμη και μετά την επιστροφή από την Πολωνία. Ένας βασικός λόγος έχει να κάνει με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Χουάν Περέα, που προς το παρόν συνεχίζει στον ΠΑΣ, με τις φήμες όμως να αναφέρουν, ότι ίσως δεν… προλάβει να ταξιδέψει στην Πολωνία, αφού θα προηγηθεί η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Έτσι, η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, για την κάλυψη του κενού του Κολομβιανού.

Παράταση ζήτησε

ο Ντομίνγκεθ

Τέλος, η υπόθεση του Χουάν Ντομίνγκεθ δεν είναι τελειωμένη για τον ΠΑΣ, που έχει καταθέσει μία συγκεκριμένη πρόταση στον Ισπανό μέσο, που δεν την απέρριψε, αλλά ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών για να δώσει την απάντησή του. Στον ΠΑΣ, ο Θαν. Στάικος που γνωρίζει τον παίκτη, όπως άλλωστε και ο Ντομίνγκεθ γνωρίζει την ομάδα, θέλουν τον Ισπανό να μείνει στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε καμία περαιτέρω διαπραγμάτευση. Η πρόταση που του έγινε τελικά είναι βελτιωμένη από την αρχική, ενώ έγιναν και αρκετές ακόμη υποχωρήσεις σε απαιτήσεις του Ισπανού, που σε ένα βαθμό θα μπορούσαν να θεωρηθούν και υπερβολικές.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου