Εκδηλώσεις

Δράσεις ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς

Off

Με το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ ομάδων των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, η εβδομάδα ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς  που πραγματοποίησε ο ΟΚΠΑΠΑ, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών.

Στο τουρνουά μπάσκετ έλαβαν μέρος οι ομάδες νέων του ΑΓΣΙ, του IBC, του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Σπάρτακου με τον αντιπεριφερειάρχη Χάρη Λαζάνη και τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Δ. Πάνου να εκφράζουν θερμές ευχαριστίες και προς τις ομάδες και προς τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν, συνεισφέροντας με τον δικό τους τρόπο στην πρωτοβουλία.

Ταυτόχρονα, ο ΟΚΠΑΠΑ με ανακοίνωσή του εκφράζει θερμές ευχαριστίες  προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Β.Δ Ελλάδος, τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Β.Δ Ελλάδος και την ΕΣΚΑΒΔΕ που με την βοήθειά τους η αθλητική αυτή εκδήλωση κατάφερε να γίνει μία γιορτή αλληλεγγύης και να αποδείξει πως ο αθλητισμός μας ενώνει.

«Τέτοιες δράσεις και συνέργειες στην δύσκολη εποχή που ζούμε είναι απαραίτητες και χρήσιμες για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής αλλά και μια ένδειξη αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ.

Το τουρνουά μπάσκετ υποστηρίχθηκε από την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού και τον ΟΚΠΑΠΑ.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ