
Η τεράστια επιτυχία της Αθήνας, τώρα περιοδεία σε όλη την Ελλάδα
Άνοιξη 2022 και, για πρώτη φορά ανεβαίνει στην Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο ιστορικό πλέον και κεντρικότατο θέατρο της πρωτεύουσας, «Πειραιώς 131» το ήδη επιτυχημένο στο εξωτερικό θεατρικό έργο «Los Neighbours de Arriba» του Ισπανού συγγραφέα Σέσκ Γκεϊ, με τον ελληνικό τίτλο «Οι γείτονες από πάνω».
Πρόκειται για μια έξυπνη «οργασμική κωμωδία» που αφορά όλον τον κόσμο, αφού έχει θέμα τον γάμο, τις μακροχρόνιες σχέσεις και το αιώνιο πρόβλημα των ζευγαριών…την αναζωπύρωση της αγάπης και του σεξ… με όλα τα ξεκαρδιστικά επακόλουθα!
Το 2020 ο συγγραφέας έκανε την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου με τίτλο Sentimental (The people upstairs). Η ταινία προτάθηκε για πέντε (5) βραβεία Goya!!!
Η μεταφορά και η απόδοση του Ισπανικού έργου στα ελληνικά, έφεραν το έργο σε μια αντίστοιχη νεοελληνική πραγματικότητα δημιουργώντας χαρακτήρες σημερινούς γνώριμους και πολύ οικείους!
Related Posts
-
3 Δεκεμβρίου 2022 -
26 Αυγούστου 2022 Η «Αντιγόνη» έρχεται στα Γιάννενα
-
14 Ιουλίου 2022 O Γυάλινος Κόσμος σήμερα στα Γιάννενα
-
2 Ιουλίου 2022 O Γυάλινος Κόσμος στα Γιάννενα στις 14 Ιουλίου
-
1 Ιουλίου 2022 «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη στο θέατρο της ΕΗΜ
-
30 Ιουνίου 2022 Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» σήμερα στα Γιάννενα
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(15.839)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(313)
- Ελλάδα(107)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.332)
- Εκδηλώσεις(1.200)
- Ήπειρος(1.842)
- Αθλητικά(2.270)
Αρθρογραφία
Είσοδος