Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 09:35
Τελευταία Ενημέρωση: 30 Σεπτεμβρίου 2015
Ήπειρος

Μία σύμπραξη με αποτέλεσμα

Off

Με θετικό πρόσημο ως προς την αποτελεσματικότητα και την ουσία του έργου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν από κοινού η Ήπειρος ΑΕ, το Τεχνικό Επιμελητήριο, ο Δικηγορικός και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων. 
Μία μάλλον… περίεργη σύμπραξη ως προς το αντικείμενο εργασίας και ενασχόλησης των εμπλεκομένων, στην πράξη όμως αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένη παρά τα προβλήματα που προέκυψαν. Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η ημερίδα απολογισμού και αξιολόγησης του προγράμματος, όπως και των καλών πρακτικών που αναπτύχθηκαν στην εξέλιξή του.
Στόχος της Πράξης ήταν η ενίσχυση της απασχόλησης και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για νέους επιστήμονες. Επί της ουσίας όμως αυτό που έγινε ήταν η διασφάλιση των βασικών υπηρεσιών προς τους επιστήμονες για δράσεις συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, κατάρτισης και η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας μέσα από την εξειδίκευση.
Εκπρόσωποι του ΤΕΕ, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Οδοντιατρικού αξιολόγησαν με θετικό τρόπο την υλοποίηση της δράσης, ωστόσο στην αρχή της ημερίδας αναπτύχθηκαν οι προβληματισμοί που προέκυψαν λόγω της δυσκολίας που παρατηρήθηκε στη συνεργασία των φορέων υλοποίησης με την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου