Αθλητικά

Ολοκληρώνεται η εικόνα των μεταγραφών του ΠΑΣ

Off

Με την απόκτηση του Γιώργου Παμλίδη, που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τις συμφωνίες για τους δανεισμούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ των Μπαγκαλιάνη και Τζίμα αντίστοιχα, ολοκληρώθηκαν εκτός απρόοπτου, οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γ. Χριστοβασίλης, που μίλησε στο ITV το βράδυ της Παρασκευής για τη μεταγραφική περίοδο, τις κινήσεις που έγιναν, τους στόχους της ομάδας και την αποχώρηση του Ηρ. Μεταξά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Παμλίδη, που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα, όπως όμως και τις συμφωνίες για τους νεαρούς Μπαγκαλιάνη και Τζίμα, λέγοντας, ότι στην ομάδα πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και την αξία και των δύο παικτών, έγιναν προτάσεις για να αγοραστούν, όμως δεν τις αποδέχθηκαν οι ομάδες τους, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί του χρόνου και οι δύο παίκτες να μείνουν για χρόνια στον ΠΑΣ.

«Είναι παιδιά που τα πιστεύουμε και προσπαθήσαμε να τα πάρουμε περισσότερα χρόνια» και συμπλήρωσε πως «από φέτος ο νόμος δεν επιτρέπει δανεισμούς μεγαλύτερους του ενός έτους, αλλά νομίζω ότι αυτό θα επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια και πιστεύω τα δύο παιδιά να παραμείνουν στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια».

Αναφορικά με το σύνολο των μεταγραφικών κινήσεων, ο κ. Χριστοβασίλης είπε, ότι με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην Πολωνία θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του κ. Στάικου για το νέο πρωτάθλημα, με μοναδική περίπτωση απόκτησης, αυτή του Γερμανοκροάτη Πούντιτς που δοκιμάζεται από την ομάδα και αν πείσει, θα αποκτηθεί και αυτός. Αν κριθεί στην πορεία, ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, αυτό θα γίνει στη συνέχεια ανέφερε πιθανότατα ως το τέλος Αυγούστου ή το πρώτο 15νθμήμερο του Σεπτεμβρίου, οπότε και επιτρέπεται η απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

«Με τους παίκτες αυτούς που έχουμε τώρα θα γίνουν τα φιλικά και η προετοιμασία και στην πορεία, αν χρειαστεί κάτι, θα κάνουμε τις πρόσθετες κινήσεις. Αν κάνουν αυτά τα παιδιά για τη δουλειά που τα πήραμε, τότε δεν υπάρχει λόγος για κάποια έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοβασίλης, που πρόσθεσε, ότι στόχος του ΠΑΣ είναι να εξασφαλίσει το συντομότερο την παραμονή του στην κατηγορία.

«Στόχος είναι να φτιάξουμε ένα καινούργιο σύνολο και να σώσουμε όσο πιο γρήγορα την κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβουμε μια ίδια θέση με πέρυσι, αλλά η πορεία θα δείξει».

Θα γίνουν έργα στο ΠΕΑΚΙ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ επιβεβαίωσε, ότι η ΠΑΕ θα υλοποιήσει τα απαραίτητα έργα βελτίωσης των προπονητικών στο Πανηπειρωτικό μόλις καταβληθούν τα χρήματα από το «Στοίχημα».

Η αποχώρηση Μεταξά

Τέλος, μίλησε για πρώτη φορά και για την αποχώρηση του κ. Μεταξά, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του, για την ξαφνική όπως είπε επιλογή του, αφού μιλούσαν για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και τρία παιχνίδια πριν τη λήξη των πλέι οφ, ενημέρωσε τη διοίκηση, ότι έχει αποφασίσει να φύγει.

«Είχαμε άψογη συνεργασία. Τι συνέβη στα τελευταία παιχνίδια δεν ξέρω. Ήταν μία δικιά του επιλογή να αποχωρήσει.

Δεν μας ενημέρωσε έγκαιρα ότι θα φύγει. Μιλάγαμε για σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς μέχρι ενός σημείου και κάποια στιγμή στα τρία τελευταία παιχνίδια μας ενημέρωσε ότι είχε πάρει την τελική του απόφαση. Ήταν και το σημείο που η ομάδα έχασε λίγο τον προσανατολισμό της.

Δεν μας εξήγησε επακριβώς γιατί έφυγε, αλλά από τη στιγμή που το είπε, δεν υπήρχε λόγος να αναζητήσω να βρω τους λόγους».

Η ανακοίνωση

για Μπαγκαλιάνη

Το βράδυ της Παρασκευής η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση ως δανεικού, από τον Ολυμπιακό, του κεντρικού αμυντικού Πέτρου Μπαγκαλιάνη.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας το νέο απόκτημα της ομάδας, μιλώντας στο pasgiannina.gr ανέφερε:

«Είναι ένας νέος κύκλος για μένα. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω καλά πως στον ΠΑΣ στοχεύουν κάθε χρόνο ψηλά κι επειδή και οι στόχοι μου είναι το ίδιο με την ομάδα γι’ αυτό και αποφάσισα να πω το ναι. Εύχομαι υγεία και τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ