Ήπειρος

Ανάδοχοι για τον οδοφωτισμό σε Ιωάννινα και Πρέβεζα

Off

Τους οριστικούς αναδόχους για τα έργα αναβάθμισης του οδοφωτισμού στους Δήμους Ιωαννιτών και Πρέβεζας ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου στη συνεδρίασή της την Παρασκευή. 

Ειδικότερα, το έργο στον Δήμο Ιωαννιτών θα υλοποιήσει η Ένωση Εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε- FOTAGONLED A.E. και στον Δήμο Πρέβεζας η Ένωση Εταιρειών ΙΝΤΡΑΚΑΤ – OMEXOM Μονοπρόσωπη Α.Ε.

Έργα Οδικής Ασφάλειας

Η Οικονομική Επιτροπή στη ίδια συνεδρίαση ενέκρινε την υποβολή πρότασης για ένταξη έργων «Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Επίσης, μεταξύ άλλων, έλαβε και  τις παρακάτω αποφάσεις:

– Ανέδειξε τον οριστικό ανάδοχο (Π. Παπαδημητρίου και ΣΙΑ Ο.Ε.) του έργου: «Μετατροπή του παλιού σχολείου Ελαταριάς σε ορειβατικό καταφύγιο», προϋπολογισμού 56.800 ευρώ.

– Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο (Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.) του έργου: Εργασίες αποκατάστασης προσβασιμότητας στη διερχόμενη επαρχιακή οδό επί της οδού του οικισμού Πλατανούσας, προϋπολογισμού 153.000 ευρώ.

Τέλος ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης της Π.Ε. Πρέβεζας με το Δήμο Ζηρού για την υλοποίηση του έργου: «Διαμορφώσεις- αναπλάσεις στο Δήμο Ζηρού», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ.

 

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου