Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 08:18
Τελευταία Ενημέρωση: 01 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα

Αθλητικό πάρκο και στο λιμανάκι Περάματος

Off

Το πέμπτο υπαίθριο αθλητικό πάρκο έθεσε σε λειτουργία ο δήμος Ιωαννιτών. Ο νέος χώρος συμπληρώνει τις υποδομές στο λιμανάκι του Περάματος και δίνει μία ακόμη διέξοδο για τους κατοίκους της περιοχής.

Παρουσιάζοντας το νέο αθλητικό χώρο ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ δήλωσε ότι η δημιουργία τέτοιων πυρήνων αποτέλεσε προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή η οποία υλοποιείται βήμα βήμα.

«Η δημιουργία υπαίθριων αθλητικών χώρων συνεχίζεται και αυτό που διαπιστώνουμε είναι η πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών. Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να έχουν διαθέσιμους αθλητικούς χώρους. Μία ομάδα ανθρώπων του δήμου και του Πνευματικού Κέντρου κάνει την προσπάθεια αυτή με σκοπό να επεκταθούν και σε άλλα σημεία του δήμου μας», τόνισε ο κ. Ελισάφ.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Τσόλης σημείωσε ότι «η συνήθεια των πολιτών που προέκυψε με την πανδημία, δηλαδή να περπατάει, βρήκε σύμμαχο τον δήμο και τα υπαίθρια πάρκα γυμναστικής. Εγκαινιάζουμε το πέμπτο πάρκο που διευρύνει τον μαζικό αθλητισμό».

Όλα τα όργανα είναι πιστοποιημένα και ασφαλή, σημείωσε ο κ. Τσόλης ο οποίος ευχαρίστησε τον αντιπρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Βασίλη Γιαννάκη και τον υπεύθυνο αθλητισμού Βαγγέλη Παλατζίδη που χάρη στη συνεργασία «κάθε γειτονιά μπορεί να μετατραπεί σε μία αθλητική κυψέλη».

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Περάματος Βαγγέλης Καραγιάννης ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την δημιουργία του αθλητικού πάρκου και κάλεσε όλους τους κατοίκους να κάνουν χρήση του χώρου.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ