Τελευταία Νέα

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 11:26
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα

«Πάρτε πίσω τα ειδοποιητήρια…»

Off

Την ανάκληση των εγγράφων αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και την ενημέρωση για το τι ακριβώς ισχύει και τι προτείνουν οι ιδιοκτήτες που πλήττονται από την επιλογή της δημοτικής αρχής, ζητούν με ανακοίνωσή τους από τη δημ. αρχή, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών στην περιοχή «Μάτσικας».

Αφορμή για την οξεία σε ύφος επιστολή και ανακοίνωση με αποδέκτη τη δημοτική αρχή στάθηκαν τα ειδοποιητήρια που άρχισαν να φτάνουν το τελευταίο 10ήμερο στους ιδιοκτήτες ακινήτων στη θέση «Μάτσικας» και η ενημέρωση που είχαν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Πήχα και τη διευθύντρια της Πολεοδομίας την περασμένη Παρασκευή σε συνάντησή στο δημαρχείο. Όπως αναφέρουν οι θιγόμενοι ιδιοκτήτες, έχουν εκφράσει και στο παρελθόν την αντίθεσή τους, στην απόφαση του δήμου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την κατασκευή του παραλίμνιου πεζόδρομου – ποδηλατόδρομου μέχρι το Πέραμα, και τονίζουν, ότι θα δώσουν τη δική τους μάχη για να μην υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση.

Μάλιστα επιτίθενται στη δημ. αρχή για την επιλογή της να αποστείλει εντός του Αυγούστου με 10ήμερη προθεσμία μάλιστα για την υποβολή ενστάσεων, τα ειδοποιητήρια. Οι ιδιοκτήτες αναφέρουν πως περιμένουν την τοποθέτηση του περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη αλλά και ενέργειες από την Περιφέρεια και καταλήγουν λέγοντας, ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλο το «παιχνίδι της κολοκυθιάς» και οποιονδήποτε εμπαιγμό σε βάρος τους. «Ως κάτοικοι παραλίμνιας περιοχής, οι οποίοι είμαστε δέσμιοι αποφάσεων και «κάλπικων» υποσχέσεων, εδώ και μια 20ετια, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθούμε άλλο το «παιχνίδι της κολοκυθιάς», όπως και οποιονδήποτε εμπαιγμό σε βάρος μας.

Ένα σημαντικό έργο, με αναπτυξιακό χαρακτήρα που εξήγγειλε, από τα Γιάννενα, ο Πρωθυπουργός της χώρας, εξαιτίας

της ανικανότητάς σας, της μη συνεργασίας σας και της άρνησης κάθε προσπάθειας για κοινωνική συναίνεση, κινδυνεύει με οριστική απένταξη.

Για τελευταία φορά, δηλώνουμε δημόσια πως υπάρχουν λύσεις που ικανοποιούν κάθε πλευρά και κυρίως λύσεις που δίνουν τη δυνατότητα υλοποίησης του μεγάλου έργου για τα Ιωάννινα, που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης, έργο που παρόμοιά του έχουν γίνει σε δεκάδες πόλεις της Ευρώπης, δίνοντας αναπτυξιακή ώθηση, χωρίς καμία επίπτωση στο περιβάλλον.

Κε δήμαρχε, κ. Ελισάφ, σας καλούμε δημόσια, αφενός να

ανακαλέσετε την αποστολή των εγγράφων αναγκαστικής

απαλλοτρίωσης και αφετέρου να ενημερωθείτε ολοκληρωμένα και ορθώς για τις ενέργειες των συνεργατών σας, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απένταξη και στην μη υλοποίηση του σπουδαίου έργου του ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου, που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει πως έχετε την απόλυτη ευθύνη», καταλήγει η επιστολή τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ