Αθλητικά

Παίζοντας μπάσκετ δίπλα στην αρχαία Δωδώνη

Off

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ευάγγελου Λιόλιου ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας το τουρνουά μπάσκετ 3on3, που τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ηπείρου και του δήμου Δωδώνης.

Πολλές ομάδες σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, χωρίς εξαιρέσεις και «απαγορευτικά» παίρνουν μέρος και στη φετινή διοργάνωση, που είναι αναβαθμισμένη και που όπως ανέφεραν οι διοργανωτές ο στόχος τους είναι, να γίνει ακόμη καλύτερη και πιο μεγάλη τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτήν τους την προσπάθεια, η ΕΟΚ όπως ανέφερε ο κ. Λιόλιος, θα είναι αρωγός λέγοντας μάλιστα, πως στις σκέψεις της Ομοσπονδίας είναι, του χρόνου να διεξαχθούν πέντε αντίστοιχες διοργανώσεις σε ισάριθμους αρχαιολογικούς χώρους, με τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης να αποτελεί προφανώς μία από τις πέντε επιλογές.

«Αυτό που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι συμμετέχοντες, είναι πως παίρνουν μέρος σε κάτι εξαιρετικό. Ας φανταστούν πως θα ένιωθαν, αν έπαιζαν σε ένα τέτοιο τουρνουά στον Πύργο του Άιφελ ή στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Είναι μία εμπειρία ζωής, όπως είναι και αυτή εδώ, στο αρχαιότερο Μαντείο του κόσμου», ανέφερε ο κ. Λιόλιος.

Ο δήμαρχος Δωδώνης Χρ. Ντακαλέτσης μετέφερε το όραμα του δήμου για τη δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στην περιοχή, με τον αντιπεριφερειάρχη Β. Γοργόλη, να τονίζει πως η Περιφέρεια Ηπείρου, θα είναι αρωγός και σε οικονομικό επίπεδο, σε μία τέτοια προοπτική.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου