Αθλητικά

Περίσσεψαν τα καλά λόγια για το κανάλι της Αμφιθέας

Off

Εντυπωσιακό θέαμα και στα τρία αγωνίσματα στο σλάλομ, τις φιγούρες και το άλμα προσφέρουν στους θεατές, οι 140 περίπου αθλητές από 20 χώρες, που παίρνουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θαλασσίου σκι Νέων, που διεξάγεται στο κανάλι της Αμφιθέας.

Ο Όμιλος Σκι «Παμβώτις» ανέλαβε και έφερε σε πέρας ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα να διοργανώσει και να φιλοξενήσει σε μικρό χρονικό διάστημα δύο Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς προηγήθηκε το αντίστοιχο στην κατηγορία άνω των 35 ετών και από την Πέμπτη ξεκίνησε το Πρωτάθλημα στην κατηγορία των Νέων, που ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Οι αθλητές και οι συνοδοί τους δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις υποδομές και τον στίβο της Αμφιθέας λέγοντας, ότι αν δεν είναι ο καλύτερος είναι σίγουρα ανάμεσα στους τρεις καλύτερους στίβους στην Ευρώπη, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά τους στον Όμιλο των Ιωαννίνων, που έχει υλοποιήσει ένα τεράστιο έργο για τη βελτίωση των υποδομών, όπως ανέφερε και ο προπονητής του Ομίλου, Σωτήρης Χατζής.

«Αυτό που θα θέλαμε, είναι το Σαββατοκύριακο οι πολίτες που δε θα πάνε στη θάλασσα, να έρθουν στην Αμφιθέα να δουν τους αγώνες και να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν οι αθλητές.

Αναγνωρίζουν πλέον όλοι, ότι ο στίβος της Αμφιθέας είναι από τους καλύτερους στίβους στην Ευρώπη και αυτό μας κάνει χαρούμενους», ανέφερε ο κ. Χατζής.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τη διοργάνωση και τις υποδομές που έχουν δημιουργηθεί στα Γιάννενα και την Παμβώτιδα, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, η Αγγελική Ανδριοπούλου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής, καθώς επίσης αθλητές και αθλήτριες.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου