Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 10:57
Τελευταία Ενημέρωση: 18 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ Χαιρετίζει τη δημιουργία Ψηφιακής Τράπεζας με γιαννιώτικη συμβολή

Off

Την καινοτόμα και πρωτοπόρα δράση δημιουργίας Ψηφιακής Τράπεζας η οποία έχει έντονο τοπικό χαρακτήρα και έδρα τα Ιωάννινα, χαιρετίζει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Όπως αναφέρει:

«Ως Περιφερειακή Αρχή αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που μια Ηπειρωτική Εταιρεία Υψηλής Τεχνολογίας η NATECH A.E. των αδελφών Ναυρόζογλου συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία ψηφιακής Τράπεζας Πειραιώς (ΒankTech), η οποία θα έχει μάλιστα έδρα τα Ιωάννινα. Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αναδεικνύει το επιστημονικό δυναμικό της περιοχής, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας».

Συνδέει δε το θέμα με τη δημιουργία του Πάρκου Τεχνολογίας:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το  Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας,  το οποίο έχει δρομολογήσει η Περιφέρεια,  να υποστηρίξει  εκτός της  φιλοξενίας μεγάλων ξένων εταιριών και τις υφιστάμενες εταιρείες  που έχουν  έδρα την Ήπειρο  οι οποίες επίσης αναπτύσσονται με επιτυχία διεθνώς, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και βεβαίως τις θυγατρικές τους εταιρείες, ειδικά όταν αυτές ιδρύονται με έδρα τα Ιωάννινα (όπως η ως άνω νεοσύστατη εταιρεία).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα και η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι στη διάθεσή τους για να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια που θα απαιτηθεί».

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου