Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 01:41
Τελευταία Ενημέρωση: 07 Σεπτεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

Νέος στόχος η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης

Off

Μία από τις καθιερωμένες για τις αρχές Σεπτεμβρίου συναντήσεις, με τους διευθυντές των σχολείων στα όρια του δήμου Ιωαννιτών, πραγματοποιήθηκε τα πρωί της Τετάρτης, ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους την προσεχή Δευτέρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τους διευθυντές των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα όρια του δήμου και σε αυτήν εκτός από τον δήμαρχο Μ. Ελισάφ, έλαβαν μέρος ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Παιδείας Γ. Αϊβατίδης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Φ. Νόκα – Ζαράχη και στελέχη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της φετινής περιόδου, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ. Ελισάφ περιλαμβάνει μία σειρά παραμέτρων, έργων και δράσεων που ήδη υλοποιούνται ή έχουν ολοκληρωθεί, έργα και δράσεις που ανακοινώθηκαν ήδη ότι θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, αλλά και μία νέα παράμετρο, που είναι η μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

«Ζητήσαμε τη συνδρομή των διευθυντών των σχολείων ώστε να περάσουμε το μήνυμα στην εκπαιδευτική και τη μαθητική κοινότητα, ότι είναι υποχρέωση όλων μας και ανάγκη, να περιορίσουμε την κατανάλωση και στα σχολεία. Από την άλλη, στα σχολεία μας έγιναν ήδη πολλά και θα γίνουν ακόμη περισσότερα, όπως ήδη ανακοινώσαμε με τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκ. ευρώ, από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης», αναβαθμίζοντας τις σχολικές υποδομές», ανέφερε ο κ. Ελισάφ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου