Επικαιρότητα

Παρονομαστής μία ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση

Off

Την αναγκαιότητα ώστε οι πολίτες, όταν κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες, να επιλέξουν με την ψήφο τους αυτό που θέλουν, αλλά με παρονομαστή μία ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα που ήδη υπάρχουν κι εκείνα που έπονται, επισήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση.

Ο κ. Τασούλας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον Γ. Κουβαρά ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο νέων αλλαγών στον εκλογικό νόμο, για τη δεύτερη Κυριακή, κάτι που όπως φαίνεται αποτελεί πλέον δεδομένη πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης, απέφυγε να αναφερθεί σε αυτό ως το μείζον ζήτημα, αλλά προτίμησε να επικεντρωθεί στο αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών, με βάση και την πραγματικότητα που διαγράφεται γύρω από τη χώρα.

«Μετά την λήξη της συζήτησης για τις πρόωρες εκλογές, έρχεται στη θέση της η συζήτηση για αλλαγή εκλογικού νόμου. Αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε, πολύ περισσότερο από την αλλαγή του εκλογικού νόμου, είναι ότι το αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών – γιατί βλέπουμε γύρω μας τι συμβαίνει – απαιτεί να βγει μία Κυβέρνηση η οποία θα παίρνει γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνεται με όρους γενικής συνέλευσης πολυκατοικίας. Πρέπει να γίνεται με όρους ταχύτητας και αποφασιστικότητας. Συνεπώς, αυτό είναι εκείνο το οποίο θα πρέπει να πρυτανεύσει και πρωτίστως να πρυτανεύσει, κατά τη γνώμη μου, και το λέω με όλο τον σεβασμό προς το εκλογικό σώμα, ως προς το πρώτο κριτήριο του εκλογικού σώματος: μπορεί να ψηφίσει ό,τι θέλει, αλλά νομίζω πως αυτό το “ό,τι θέλει” θα πρέπει να έχει παρονομαστή ισχυρή και σταθερή Κυβέρνηση, για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα που έρχονται κατά πάνω μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ