Αθλητικά

Μεγάλος χορηγός στο Ioannina Lake Run ο «Βίκος»

Off

Το Ioannina Lake Run 2022, μία κορυφαία δρομική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων και την Ήπειρο, στηρίζει για μία ακόμα χρονιά η εταιρεία Βίκος, ως μέγας χορηγός. 

Το αγωνιστικό ραντεβού για τον 16ο Γύρο της Λίμνης έχει δοθεί για τις 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Η μαγευτική διαδρομή γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα, αποτελεί πόλο έλξης για παραδοσιακούς και νέους δρομείς, αλλά και τον λόγο, που καθιστά το Ioannina Lake Run, μία σπουδαία αθλητική διοργάνωση, πανελλήνιας εμβέλειας και κύρους.

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει έμπρακτα το δίπτυχο πολιτισμού και αθλητισμού και στέκεται αρωγός σε δρώμενα που «ενώνουν» το αθλητικό ιδεώδες με τα οφέλη που επιστρέφουν στην κοινωνία. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να απέχει από την μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, που κατοχυρώνει τα Ιωάννινα ως ασφαλή αθλητικό και τουριστικό προορισμό και επιπλέον παρέχει άμεσα κι έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον τόπο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων, η εταιρεία Βίκος θα βρίσκεται στο πλάι των δρομέων, των εθελοντών και όλων όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση, προσφέροντας, αθλητικό εξοπλισμό και προϊόντα Βίκος: το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, που δροσίζουν και ενυδατώνουν τον οργανισμό «φυσικά» και με «αγάπη». Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα Βίκος Running Team και οι εθελοντές της θα συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση, στηρίζοντας το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Το 16ο  Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, με αγώνες των 30 χλμ, 10 χλμ. και 5 χλμ., ενώ θα διεξαχθούν και το Family Run, ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμά – Καρότσι», ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ και για πρώτη φορά ένας αγώνας δρόμου για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.  Πολλές παράλληλες αθλητικές δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα πλαισιώσουν την σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Με σταθερό συνοδοιπόρο τη Βίκος Α.Ε., που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών, το Ioannina Lake Run σας περιμένει.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ