Τελευταία Νέα

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 03:21
Τελευταία Ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2022
Εκδηλώσεις

Η Χορωδία του Δήμου Κόνιτσας στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ

Off

Το χειροκρότημα του κοινού απέσπασε η Νεανική Χορωδία και η Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Κόνιτσας υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Γιάννη Γαλίτη στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων με τη συμμετοχή δώδεκα χορωδιών και φωνητικών συνόλων.

Το φεστιβάλ διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου και οι δήμοι της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Βυζαντινή Χορωδία Κατσαρείου Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής, η Χορωδία Χορευτικού Συλλόγου Μετσόβου, ο Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού, το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών», το Χορωδιακό Σύνολο «Νέες Τέχνες» Ωδείου Ars Nova, η Χορωδία «Ανάσπαλτος Πατρίδα» Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, το Ηπειρωτικό Πολυφωνικό Σύνολο Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμας», η Χορωδία Κουτσελιού «Η παρέα μας», ο Σύλλογος Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού «Ήνορο» και η Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου.

Εκ μέρους του Δήμου στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Κόνιτσας. «Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Φεστιβάλ, στους συμμετέχοντες και κυρίως στις χορωδίες του Δήμου μας που για μια ακόμα φορά μας έκαναν περήφανους, προσφέροντάς μας μοναδικές στιγμές μουσικής πανδαισίας» αναφέρει ο κ. Εξάρχου.

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου