Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 11:56
Τελευταία Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2022
Επικαιρότητα

«Υπάρχει σύγκριση και είναι ξεκάθαρη μεταξύ των δύο»

Off

Ως μία «μετάλλαξη του 2022» επί του παλιού προγράμματος της «Θεσσαλονίκης» από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της 86ης ΔΕΘ το βράδυ του Σαββάτου η Μαρία Κεφάλα.

Η ΔΕΘ έγινε και φέτος, όπως άλλωστε παραδοσιακά συμβαίνει επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων, ανοίγοντας την αυλαία της προεκλογικής περιόδου των εθνικών εκλογών, που εκτός απροόπτου, αν δε συμβούν πυκνές πολιτικές εξελίξεις εντός του χειμώνα, θα διεξαχθούν την ερχόμενη άνοιξη.

Στις ομιλίες τους, τόσο ο Πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης, όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας δεν απέφυγαν να παραδεχθούν, ότι η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό αποτυπώθηκε και στις δεσμεύσεις και εξαγγελίες τους για νέα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, ενόψει του δύσκολου χειμώνα, που βρίσκεται μπροστά μας.

Η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ κα Κεφάλα έκανε λόγο για έναν ξεκάθαρο νικητή σε αυτήν την άτυπη κόντρα μεταξύ Κυρ. Μητσοτάκη και Αλ. Τσίπρα αντίστοιχα, προσθέτοντας, ότι ο ελληνικός λαός έχει πικρή εμπειρία από τον τρόπο διοίκησης και άσκησης της εξουσίας της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα και πως αυτό είναι ένας βασικός λόγος που κανείς πλέον δε μπορεί, όπως είπε, να τον εμπιστευτεί.

«Πλέον, υπάρχει σύγκριση και είναι ξεκάθαρη μεταξύ των δύο.

Ο κ. Τσίπρας διοίκησε τη χώρα, άσκησε εξουσία και ακολούθησε την πορεία που είναι σε όλους γνωστή. Όπως και τότε υποσχέθηκε ανεφάρμοστα πράγματα, το ίδιο έκανε και τώρα. Στα μαθηματικά άλλωστε δεν ήταν ποτέ καλός ο κ. Τσίπρας και γι’ αυτό οι προτάσεις του δεν μπορούν να σταθούν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα που δεν εκτροχιάζει την οικονομία της χώρας, όπως το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας. Ο λαός κρίνει και συγκρίνει τη θητεία και των δύο Κυβερνήσεων. Η πλειοδοσία των υποσχέσεων και της παροχολογίας αφορά στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον κ. Μητσοτάκη, που με τη σημερινή Κυβέρνηση κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλαπλές κρίσεις. Η Πολιτεία όμως στάθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει, δίπλα στους πολίτες με συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των οικογενειών για να ξεπεράσουν τις κρίσεις. Η χώρα έχει ανάγκη τη σταθερότητα, τη συνέχεια και τη συνέπεια και όχι να μπει σε νέες περιπέτειες», σημείωσε η κα Κεφάλα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ