Αθλητικά

Τεστάρει Μπάλαν στο φιλικό με Βέροια ο Στάικος

Off

Σε χρονικά καλό σημείο ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος για την ομάδα του ΠΑΣ, που μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με τέσσερις βαθμούς.

Εξαρχής το πρόγραμμα για την ομάδα του Θαν. Στάικου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αυτό το γνώριζαν όλοι και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη.

Οι Γιαννιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό εκτός έδρας απέναντι όμως στους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας, έχοντας μάλιστα απολογισμό τερμάτων 0-7, ωστόσο στα δύο εντός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Λαμία και Λεβαδειακό αντίστοιχα, πήραν μία νίκη και έχασαν δύο βαθμούς με την ισοπαλία με τη Λαμία.

Με τη διακοπή του πρωταθλήματος όμως για διάστημα δύο εβδομάδων έχουν τη δυνατότητα και ευκαιρία παράλληλα να δουλέψουν στα σημεία του παιχνιδιού, που έχουν διαπιστωθεί αδυναμίες, ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Η άμυνα «μπετόν αρμέ» του περσινού πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με την φετινή αμυντική εικόνα της ομάδας, ωστόσο είναι σαφές, παρά το 3-0 του ΠΑΟ στη Λεωφόρο, ότι η σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια υπάρχει βελτίωση, ίσως και λόγω της αλλαγής του συστήματος στο συγκεκριμένο τουλάχιστον παιχνίδι.

Από εκεί και ύστερα, εκτός από τη δουλειά που μπορεί να γίνει στο διάστημα της διακοπής σε τακτικά κομμάτια, δίνεται η δυνατότητα αφενός των επιστροφών των παικτών που ήταν τραυματίες αλλά και της σταδιακής ενσωμάτωσης του Ρουμάνου φορ Μπάλαν, που μετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Το αυριανό φιλικό (17.00) με τη Βέροια στο ΠΕΑΚΙ θα δώσει τη δυνατότητα στον Στάικο να χρησιμοποιήσει σε συνθήκες αγώνα και όχι προπόνησης, τον Ρουμάνο φορ, ώστε να γνωρίσει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του και εκείνοι αντίστοιχα το δικό του, καθώς ο Μπάλαν θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της επιθετικής γραμμής στο σκοράρισμα στην πορεία. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αναμένονται όμως και αρκετές επιστροφές με τους Κιάκο, Λώλη, Πριόρ, Σούλη και Ριένστρα να παίρνουν σταδιακά περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους.

Ορίστηκαν τα παιχνίδια

του α’ γύρου

Η διοργανώτρια αρχή στο μεταξύ, όρισε χθες τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων του ΠΑΣ μέχρι το τέλος του α’ γύρου, με το πρόγραμμα να είναι το ακόλουθο:

Δευτέρα 3/10, 18:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Παναιτωλικός

Δευτέρα 10/10, 18:00 Ατρόμητος – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κυριακή 16/10, 18:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ

Κυριακή 23/10, 16:00 Ιωνικός – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δευτέρα 31/10, 16:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Αστ. Τρίπολης

Σάββατο 5/11, 21:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πέμπτη 10/11, 19:00 Βόλος – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κυριακή 13/11, 16:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Άρης

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ