Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 02:29
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Οκτωβρίου 2022
Επικαιρότητα

Ψηφιακή ταυτοποίηση στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Off

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα χρήσης ψηφιακής ταυτότητας για την ταυτοποίησή τους και την ολοκλήρωση των συναλλαγών τους.

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε, η ταυτοποίηση των πελατών μπορεί να γίνεται και με την επίδειξη της ψηφιακής ταυτότητας ή της ψηφιακής άδειας οδήγησης από το gov.gr Wallet.

Η υπηρεσία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού της Τράπεζας Ηπείρου και προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της ψηφιακής ταυτοποίησης, ο πελάτης θα κληθεί να επιδείξει στον αρμόδιο υπάλληλο της Τράπεζας τον κωδικό QR του εγγράφου, μέσω του κινητού του. Ο έλεγχος ταυτότητας πραγματοποιείται με τη χρήση της εφαρμογής και επαληθεύεται μέσω της σάρωσης του κωδικού QR. Στη συνέχεια, αποστέλλεται στο κινητό του πελάτη αριθμός ασφαλείας, τον οποίο πρέπει να γνωστοποιήσει στον υπάλληλο της Τράπεζας. Τέλος, ο αρμόδιος υπάλληλος καταχωρεί τον κωδικό στη συσκευή του και αποκτά πρόσβαση στα στοιχεία του ψηφιακού αντιγράφου για μία και μόνο φορά, χωρίς τη δυνατότητα αποθήκευσης.

Ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, αναφερόμενος στην ψηφιακή ταυτοποίηση των πελατών, δήλωσε σχετικά: «Η ψηφιοποίηση των διαδικασιών ταυτοποίησης αποτελεί τομή με σημαντικά οφέλη για τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις. Πρόκειται για μία σύγχρονη ψηφιακή υπηρεσία, η οποία θα διευκολύνει τις συναλλαγές των καταναλωτών και θα ενισχύσει την ψηφιακή αναβάθμιση της Τράπεζας, η οποία προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς με στόχο την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.»

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ