Τελευταία Νέα

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 12:37
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Οκτωβρίου 2022
Εκδηλώσεις

To «Ζαγόρι» σταθερός συνοδοιπόρος του Greece Race for the Cure

Off

Τo Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» υποστήριξε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Greece Race for the Cure, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό, που γίνεται κάθε χρόνο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη γιορτή κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, ήταν μεγάλη και συγκινητική, με άντρες, γυναίκες και παιδιά να φτάνουν τους 31.600 δρομείς και περιπατητές, δίνοντας το παρών και τη στήριξή τους στους Survivors της ζωής, διαδίδοντας το μήνυμα για έγκαιρη πρόληψη και έγκυρη ενημέρωση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι», ως ο επίσημος χορηγός υδροδοσίας του Greece Race for the Cure®, εγγυήθηκε την σωστή ενυδάτωση όλων των δρομέων, περπατητών, Survivors και επισκεπτών της μεγάλης αυτής γιορτής.

Στον αγώνα περίπατο 2 χλμ. συμμετείχε δυναμικά και η ομάδα «ΖΑΓΟΡΙ Running Team”, η οποία αποτελείται από εθελοντές εργαζόμενους και συνεργάτες, μεταφέροντας ταυτόχρονα το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα της ενημέρωσης και έγκαιρης πρόληψης.

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» στηρίζει τις πρωτοβουλίες και δράσεις που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στο πλαίσιο αυτής της τόσο σημαντικής γιορτής αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς, αποδεικνύοντας σταθερά και έμπρακτα ότι «το καλό το έχουμε μέσα μας».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ